bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,782.09 2.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,050.94 2.09%
bnb
BNB (BNB) $ 556.69 1.20%
solana
Solana (SOL) $ 141.92 1.87%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519203 3.34%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478733 2.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.1525 0.32%

Binance TR, Meclis Toplantısı Hakkında Açıklama Yayımladı

binance tr meclis toplantisi hakkinda aciklama yayimladi

Son dönemde Türkiye’nin kripto varlık düzenlemeleri konusunda nasıl bir yol izleyeceği oldukça merak konusu. Bu alanda çalışmalar yürütülürken, Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, kripto konusunu konuşmak için Binance Türkiye ve BTCTürk yetkilileri ile bir araya geldi. İlk açıklama Binance Türkiye tarafından yapıldı.

Binance TR, Meclis Toplantısı için Teşekkür Etti

Kripto paralar söz konusu olduğunda akla ilk gelen isimlerden birisi olan Binance, düzenleyici kurumlar tarafından sıkça kontrol ediliyor. Tüm düzenleyiciler ile işbirliği içinde çalışmak istediğini söyleyen kripto borsası, Türkiye’de de oldukça geniş bir müşteri kitlesine sahip.

binance tr meclis toplantisi hakkinda aciklama yayimladi2

Bu alandaki bilgilerini paylaşmaları için davet edilen Binance TR iletişim ekibi, yayımladığı açıklamada şu ifadeleri kaydetti:

“Bugün, Binance TR ekibi olarak, AK Parti Grup Başkan Vekili Sn. Mustafa Elitaş ve değerli çalışma arkadaşlarıyla kripto varlıklara ilişkin olası düzenleme çalışmalarına katkı sunmak ve bu konuda her türlü desteğe hazır olduğumuzu bildirmek amacıyla bir araya geldik.

Görüşmede, olası düzenleme hakkında dünyadan en iyi uygulama örneklerine dayanan düzenleme önerilerimizi sunma ve bunları istişare etme fırsatı bulduğumuz için çok mutluyuz.

Bizleri kabul eden Sn. Mustafa Elitaş ve ekibine misafirperverlikleri için teşekkürlerimizi sunar; kripto varlıklara ilişkin düzenlemenin, ekosistemi büyütmesi ve güçlendirmesini temenni eder ve bu konuda üzerimize düşen her türlü sorumluluğu almaya hazır olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala