bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,357.51 4.95%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.31 3.84%
bnb
BNB (BNB) $ 562.99 4.44%
solana
Solana (SOL) $ 144.87 8.92%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502215 2.57%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469086 4.83%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152974 4.72%

Binance, Terra Classic (LUNC) İşlemlerinde Yakım Yapacak

Binance Terra Classic LUNC Islemlerinde Yakim Yapacak

Terra ekosisteminin çökmesi ile birlikte kripto para piyasaları büyük bir darbe almış ve birçok şirketin iflas bayrağı çekmişti. Bunun üzerinde topluluğa fork’lanma önerisi sunulmuş ve hızlı bir şekilde Terra ve Terra Classic ağı olmak üzere iki farklı ağ oluşturulmuştu. Aradan geçen süre boyunca aktif olarak Terra ağına çalışılsa da kısa bir süre önce Terra Classic için de desteğin sağlanacağı açıklanmıştı. Son olarak Binance tarafından gelen yeni bir açıklama heyecan yarattı. Binance, Terra Classic (LUNC) işlemlerinde yakım mekanizmasını uygulayacağını açıkladı.

Binance Terra Classic LUNC Islemlerinde Yakim Yapacak 1

Binance, Terra Classic (LUNC) İşlemlerinde Yakım Protokolü Uygulayacak

Terra Classic (LUNC) yaşadığı algoritmik stablecoin mekanizmasının bozulması ile birlikte bir ölüm çemberine girmiş ve hem USTC hem de LUNC arzını kontrolsüz bir şekilde bozmuştu. Bunun üzerine fiyatı bol sıfırlı bir hâle bürününen ekosistem, yeni bir yakım mekanizması ile birlikte kurtarılmaya çalışılıyor. Öyle ki Binance’in paylaştığı yeni duyuruya göre borsa, tüm alım satım ücretlerini LUNC yakım adresine göndererek bir yakım mekanizması uygulayacak.

Bu işlem ile birlikte LUNC arzının kademeli olarak azaltılması planlanıyor. Binance’in bu hamlesi üzerine kripto para borsaları olan Crypto.com, OKX ve Kucoin’de katılacağını açıkladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala