bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,780.36 0.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,164.33 0.05%
bnb
BNB (BNB) $ 616.41 2.45%
solana
Solana (SOL) $ 148.15 1.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529544 0.89%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473554 1.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152475 0.97%

Binance Smart Chain ve Animoca GameFi için Fon Oluşturdu

binance smart chain ve animoca gamefi icin fon olusturdu

Oyun ve DeFi’nin birleşimi olan GameFi, metaverse konseptiyle birlikte son zamanlarda kripto endüstrisindeki en büyük moda sözcüklerden biri oldu. Binance Smart Chain (BSC) ve Animoca Brands‘de GameFi oyun projeleri için 200 milyon dolarlık bir yatırım programı başlatıyor. Bunun yanında söz konusu olan program için BSC ve Animonica; GameFi sektöründeki oyun projelerini desteklemek için her biri 100 milyon dolara kadar yatırım yaptıklarını duyurdu.

Binance Smart Chain ve Animoca GameFi Projeleri için Fon Oluşturuyor

En büyük Blockchain sistemlerinden biri olan Binance Smart Chain (BSC), Merkezi Olmayan Finans (DeFi), NFT ve GameFi’nin 1 milyar dolarlık hızlandırıcı kolundan yatırım yapacak. Söz konusu olan bu fon, bu yılın başlarında BSC ekosisteminin hizmetlerini genişletmek ve fintech sektörü genelinde ana akımın benimsenmesini sağlamak için kuruldu.

binance smart chain ve animoca gamefi icin fon olusturdu

Animoca Brands, NFT‘ler ve oyunlar aracılığıyla eşitlik sağlayan açık Blockchain ve metaverse oyunlarında önemli bir oyuncudur. Şirket, Axie Infinity, OpenSea, Bitski, Harmony ve diğerleri dahil olmak üzere NFT ile ilgili büyük projelere yatırım yaptı.

Binance Smart Chain (BSC) Yatırım Direktörü Gwendolyn Regina, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Bu ortak yatırım sayesinde, BSC üzerine inşa edilen projeler, Animoca Brands gibi önde gelen oyun devlerinden ve uzmanlık kazanma ve BSC topluluğundan Blockchain uzmanlarıyla işbirliği yapma fırsatlarına sahip olacak.

Hatırlatmak gerekirse; Huobi Crypto Exchange, Solana Ventures, FTX, Sanctor Capital ve diğerleri dahil olmak üzere bir dizi büyük kripto şirketi ve yatırım firması GameFi’ye son iki ayda yatırım yaptı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala