bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,500.01 3.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,069.97 2.05%
bnb
BNB (BNB) $ 550.10 2.12%
solana
Solana (SOL) $ 140.73 3.39%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502634 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.454904 1.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150935 0.97%

Binance, Singapur Başvurusunu Geri Çekeceğini Duyurdu

binance singapur basvurusunu geri cekecegini duyurdu

Daha önce aktarıldığı üzere kripto para borsası Binance, Singapur’da bir lisans başvurusunda bulunmuştu. Ancak, iddialara göre, Binance’in Singapur’daki başvurusunun geri çekilebileceği konuşuluyordu. Binance Singapur son yaptığı açıklama ile kripto para borsası işletmek için yaptığı lisans başvurusunu geri çekti. Şirket, 13 Şubat’a kadar ticaret platformunu da kapatacağını duyurdu.

Binance Singapur Ticaret Platformunu Kapatıyor

Kripto borsası Binance, Binance Singapur’un kripto para birimi değişimi lisansı başvurusunu geri çektiğini açıkladı. Bununla birlikte Binance, Singapur Para Otoritesinin (MAS) gözetimi altında düzenlenmiş bir kripto para borsası işletmeyi sona erdiriyor. Ticaret platformu Binance.sg yaptığı açıklamada; operasyonları sonlandıracağını ve 13 Şubat’a kadar kapanacağını söyledi. Ayrıca hatırlatmak gerekirse Binance Singapur, geçen yıl kripto para birimi hizmetleri sağlama izni için MAS’a başvuran yaklaşık 170 firma arasındaydı.

binance singapur basvurusunu geri cekecegini duyurdu 2

Binance Singapur CEO’su Richard Teng konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Kullanıcılarımızı her zaman ilk sıraya koyduk, bu nedenle Binance.sg’yi kapatma kararımız hafife alındı. Singapur Para Otoritesine, Binance Asya Hizmetlerine devam eden yardımları için minnettarım ve birlikte çalışmak için gelecekteki fırsatları dört gözle bekliyoruz.

Söz konusu bu açıklamaya göre şirket, Singapur başvurusunu geri çekme kararında; küresel olarak stratejik, ticari ve gelişimsel hususları dikkate aldığını söyledi. 

Hatırlatmak gerekirse Kripto borsası Huobi, Asya merkezi olarak Singapur’u seçtiğini geçtiğimiz haftalarda duyurmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala