bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,897.00 3.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,575.40 2.49%
bnb
BNB (BNB) $ 582.68 2.46%
solana
Solana (SOL) $ 186.66 2.14%
xrp
XRP (XRP) $ 0.628091 2.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.652253 1.76%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.223934 22.51%

Binance, SHIB Spot İşlemlerinin Yüzde 30’unu Oluşturuyor

binance shib spot islemlerinin yuzde 30unu olusturuyor 2

Meme kripto para birimi Shiba Inu (SHIB), uzun süredir birçok borsanın dikkatini üzerine çekiyor. Hal böyle olunca birçok borsa da Shiba Inu’yu listeleme kararı alıyor. Son istatistiklere göre, Shiba Inu’nun işlem hacminin en yüksek olduğu borsa ise Binance oldu. Yani Binance, Shiba Inu’nun spot ticaret hacminin önemli bir bölümünü oluşturuyor.

Binance, SHIB’in Spot Ticaret Hacminin Önemli Bölümünü Oluşturuyor

CoinMarketCap istatistiklerine göre, Shiba Inu‘nun (SHIB) spot ticaret hacminin yaklaşık olarak yüzde 30,54’ü kripto para borsası Binance’de. Bunun yanında Binance.US ise Shiba Inu ticaret hacminin yüzde 0,87’sini oluşturuyor.

binance shib spot islemlerinin yuzde 30unu olusturuyor

Shiba Inu’nun Binance’deki işlem hacmi, borsanın dünyanın önde gelen kripto para birimi ticaret platformu olma konumuna bağlanabilir. Bu sayede Shiba Inu‘nun bilinirliği de artıyor. Ayrıca bu durum Shiba Inu‘nun değerinin artmasına da olanak tanıyor.

Bunun yanında sosyal medya etkinliğinden büyük ölçüde yararlanan SHIB, sayısız platformda da listelenmeye devam ederek 2,5 milyonun üzerinde takipçiye ulaştı. Daha önce de belirttiğimiz üzere Shiba Inu sahiplerinin sayısı her geçen gün daha çok artıyor.

Ayrıca Shiba Inu‘nun değeri, Robinhood’ta listelenme ile ilgili yapılan paylaşımdan sonra yüzde 16 oranında bir artış yaşadı.

Son olarak haberin yazımı esnasında Shiba Inu‘nun (SHIB) CoinMarketCap verilerine göre; 0.00003196 dolardan işlem gördüğünü de belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala