bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,041.77 0.43%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,532.56 1.09%
bnb
BNB (BNB) $ 608.20 2.99%
solana
Solana (SOL) $ 184.79 1.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.612522 1.55%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.640479 1.66%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.211605 5.88%

Binance, Platformunda wXRP Entegrasyonunu Tamamladı

binance platformunda wxrp entegrasyonunu tamamladi

Kripto para borsası Binance, Wrapped XRP (wXRP) entegrasyonunun tamamlandığını duyurdu. Ayrıca borsa Wrapped XRP (wXRP) için mevduatların açıldığını da ekledi. Bilindiği üzere wXRP, Ethereum‘un ERC20 standardını temel alıyor. Yapılan açıklamaya göre; bu kripto para birimi için para çekme işlemleri daha sonra eklenecek.

Binance wXRP Entegrasyonu Duyurdu

Kripto para borsası Binance, wXRP entegrasyonunu tamamladığını ve kullanıcıların artık Wrapped XRP yatırımı yapabileceklerini duyurdu. Binance ayrıca Wrapped XRP mevduatlarının XRP olarak kredilendirileceği ve kullanıcıların hemen alım satıma başlayabileceklerini paylaştı.

Wrapped XRP (wXRP) daha yakından incelemek gerekirse; XRP Ledger dışındaki blok zincirlerinde kullanılabilen XRP’ye sabitlenmiş bir token olarak karşımıza çıkıyor. Yani wXRP, XRP 1:1 tarafından desteklenen bir token. Bunun yanında  wXRP, XRPL’ye alternatif olarak alınıp satılabilir veya blok zincirlere gönderilebilir. 

Ayrıca wXRP, Sushiswap ve Unicorn dahil olmak üzere birden fazla likidite havuzlarında alım satım yapmak için de kullanılabilir. Böylece wXRP, XRP için daha fazla yeni kullanım alanı sağlıyor.

Son olarak 2021 yılının Kasım ayında wXRP‘ın, aralık ayından itibaren Ethereum ağına geleceği duyurulmuştu. Ethereum blok zincirinde desteklenecek olan wXRP, Hex Trust ile gözetim altında tutulacaktı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala