bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,037.77 1.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,542.69 1.09%
bnb
BNB (BNB) $ 609.59 3.10%
solana
Solana (SOL) $ 185.84 0.79%
xrp
XRP (XRP) $ 0.615117 1.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64211 1.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.213205 5.32%

Binance Olarak Türkiye’de Daha Fazlasını Yapmak İstiyoruz | CZ

Avrupa’nın en büyük etkinliklerinden birisi olan Paris Blockchain Week 2022 tüm hızıyla devam ederken, ikinci günün açılışı Binance’in CEO’su Changpeng Zhao yaptı. Changpeng Zhao, açılışını yaptığı panelde, küresel olarak kripto paraların benimsenmesine dikkat çekerken, kripto para borsalarına da değindi. Fransa’ya 100 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını açıklayan Binance’in CEO’su, sadece Binance nezdinde değil, diğer borsalara da yatırıp yaptıklarını açıkladı.

Biz de medya partneri olduğumuz etkinlikte, Binance’in CEO’suna mikrofon tuttuk. Changpeng Zhao’ya, Binance’in Türkiye’den çok fazla kullanıcıya sahip olduğunu ve Türkiye hakkında ne düşündüğünü sorduk.

Türkiye’nin oldukça büyük ve önemli bir pazar olduğunu söyleyen Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, yakın dönemde Türkiye’de pilot denemelerinin yapıldığı ve kısa bir süre içerisinde diğer ülkelerde de faaliyete geçecek olan telefon müşteri hizmetlerinden bahsetti.

Ek olarak Türkiye’de oldukça güçlü bir kullanıcı topluluğuna sahip olduklarını belirten Changpeng Zhao, Türkiye için daha fazlasını istediklerini ve çalıştıklarını da belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala