bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,616.92 0.90%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,561.17 2.42%
bnb
BNB (BNB) $ 582.56 0.35%
solana
Solana (SOL) $ 183.53 3.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619362 1.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.645901 2.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.215407 13.58%

Binance NFT ve Metaverse Konusunda Liderliğe Oynuyor

binance nft ve metaverse konusunda liderlige oynuyor

Kripto dünyasının son dönemdeki en büyük odak noktaları arasında şüphesiz NFT‘ler ve Metaverse projeleri yer alıyor. Her ne kadar bu yıl Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) başta olmak üzere birçok kripto parada ATH’ler görsek de asıl artışı Metaverse projeleri yakaladı. Binance ise bu akımı iyi kullanarak kripto paralardan sonra NFT ve Metaverse alanında da adından bahsettirmeyi başardı.

Bu yılın Haziran ayında Binance’in, artan istekler sonrası kendi NFT platformunu duyurduğunu sizlerle paylaşmıştık. Diğer taraftan platform, diğerlerinin aksine, kapılarını sadece sanatçılara değil, oyun geliştiricilerine de açtı.

binance nft ve metaverse konusunda liderlige oynuyor 2

Binance NFT ve Metaverse Alanında Ürünlerini Genişletiyor

Kripto paralar söz konusunu olduğunda akla ilk gelen kripto para borsalarından olan Binance, NFT ve Metaverse alanında da adından sıkça söz ettiriyor. Bunu ise yeni geliştirdiği IGO ve NFT etkinlikleri ile başarıyor.

Bu girişimlerin sonucu olarak, yalnızca oyun geliştiricilerinden değil, aynı zamanda oyunculardan ve kripto meraklılarından da son derece olumlu bir yanıt aldı. Platformun İlk Oyun Teklifi (IGO) adlı ürünü ise oldukça dikkat çekti.

Özellikle metaverse’e olan ilginin artması ile bu tür projelere erkenden yatırım yapmak isteyen yatırımcılar IGO özelliğini oldukça kullanıyor. Öyle ki IGO düşüşleriyle sadece bir ayda 40 milyon doların üzerinde işlem hacmi yaratıldı ve ayrıca en pahalı oyun NFT’si ise 1.937.600 dolara satıldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala