bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,124.91 3.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,065.58 3.19%
bnb
BNB (BNB) $ 549.03 3.43%
solana
Solana (SOL) $ 139.41 6.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499057 1.81%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456549 3.85%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150052 3.25%

Binance, NFT Platformunda IGO Programını Başlattı

binance nft platformunda igo programini baslatti 2

Binance NFT, resmi olarak ilk IGO (İlk Oyun Teklifi) programını ​başlattı. Bu yeni girişim ile birlikte Binance’ın NFT platformu üzerinden geliştirilen NFT oyunları, IGO yaparak destek toplayabilecekler.

Bu yeni IGO girişimleriyle, yüksek kaliteli Blockchain oyunlarını ve NFT varlıklarını kripto topluluğuna sunarak Metaverse için bir temel olması planlanıyor.

Metaverse hakkında daha detaylı bilgi için Cemil Şinasi Türün‘ün “Metaverse!” adlı yazısına bakabilirsiniz.

NFT’lerin popülaritesi hızla artarken, NFT tabanlı oyunlar da oldukça rağbet görmeye başladı. Binance de bu konuda dersine çalışmış olacak ki, Haziran ayındaki çıkışından bu yana, 10’dan fazla oyun NFT koleksiyonunu piyasaya sürmüş durumda.

binance nft platformunda igo programini baslatti

Binance NFT Platformundan İlk IGO Girişimi

IGO’lar veya İlk Oyun Teklif’leri, Binance NFT’de bulunan ve dikkat çeken oyun projelerinden oluşan NFT koleksiyonlarıdır. Koleksiyonlar, açık artırma, sabit fiyat veya gizemli kutular aracılığıyla başlatılabiliyorlar. IGO’lar, her turda kademeli bir fiyat yapısı ile farklı sayıda varlık sunarak birkaç turda gerçekleştirilebiliyor.

IGO’lar tamamen oyun içi ticaretten oluşuyor ve giysi, silah, yetenek, ekipman vb. birçok varlık için ilk teklif olanağı sunuyor.

Binance Premium koleksiyonlarına benzer bir şekilde, tüm IGO’ların özel bir açılış sayfası mevcut, böylece kullanıcılar her bir IGO ve oyunu kapsamlı bir şekilde araştırıp takip edebilecek.

İlk olarak sunulan IGO ise DeRace olarak karşımıza çıkıyor. At yarışı temalı NFT tabanlı oyun DeRace, 5 adet normal at ve 5 adet Binance atı dahil olmak üzere 10 NFT’ye sahip olduğunu da belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala