bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,273.22 1.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,071.61 0.25%
bnb
BNB (BNB) $ 558.90 1.69%
solana
Solana (SOL) $ 146.14 5.04%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502617 0.40%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470373 3.94%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152931 2.44%

Binance Labs, NGRAVE’e Yatırım Yaptı

binance labs ngravee yatirim yaptiaaff

Kripto para borsası Binance son dönemde yaptığı açıklamalar ve hamleler ile sık sık gündeme geliyor. Son olarak çıkan haberlere göre; Binance Labs, kripto endüstrisini korumak amacıyla donanım cüzdan üreticisi NGRAVE’e stratejik bir yatırım yaptı.

Binance Labs, NGRAVE’e Yatırım Yaptığını Açıkladı

Binance’in risk sermayesi kolu ve hızlandırıcısı olan Binance Labs , kripto kullanıcıları için kullanıcı dostu, maksimum güvenlik çözümlerinde uzmanlaşmış bir Blockchain ve kripto varlık güvenliği sağlayıcısı olan NGRAVE’in yaklaşan A Serisi turuna stratejik bir yatırım yaptı.

adobestock iryna budanova 1
Ukraine, Odessa – October, 9 2021: Binance mobile app running at smartphone screen with Binance logo at background. Binance one of the world’s leading cryptocurrency exchange and trading platform

Binance’in Kurucu Ortağı ve Binance Labs Başkanı Yi He konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Güvenlik, kripto kabulünün önündeki en büyük engellerden biri olmaya devam ediyor. Kişisel saklama cüzdanları, dijital varlıkları depolamak için en güvenli yöntemlerden biridir ve NGRAVE’e yaptığımız yatırımla, kullanıcı güvenliğini artıran yenilikçi girişimleri desteklemeye devam etmek istiyoruz.

Ayrıca Binance Labs Yatırım Direktörü Tyler Z. da konu ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

Donanım cüzdanları, özellikle dalgalı ve çalkantılı piyasalarda kişisel saklama ve dijital varlık depolama için en güvenli çözümlerden biridir. NGRAVE’in birinci sınıf ürün paketi, yapılandırılmış güvenlik yenilikleriyle birlikte sorunsuz ve sezgisel kullanıcı deneyimi sunar. Binance Labs, gelişmekte olan donanım cüzdanı sektöründen yararlanmaktan ve hem perakende hem de kurumsal kullanıcılara sofistike cüzdan ürünleri sunmak için NGRAVE ile ortaklık yapmaktan heyecan duyuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala