bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,693.33 0.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,168.58 0.91%
bnb
BNB (BNB) $ 613.80 1.15%
solana
Solana (SOL) $ 146.52 1.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52854 0.15%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475156 0.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152648 0.23%

Binance, Küresel Yatırımları için ACSS’e Katıldığını Açıkladı

binance kuresel yatirimlari icin acsse katildigini acikladirtt

Kripto para borsası Binance son dönemde yaptığı çalışmalar ve açıklamalar ile sık sık gündeme geliyor. Çıkan haberlere göre; Binance, küresel yaptırımlara uyum sağlamak amacıyla Sertifikalı Yaptırım Uzmanları Derneği’ne (ACSS) katılan ilk kripto şirketlerinden biri oldu.

Binance, Küresel Yatırımları için ACSS’e Katıldı

Binance, yaptığı açıklamada yaptırım uyum personelinden oluşan ekibinin Sertifikalı Yaptırım Uzmanları Derneği’ne (ACSS) sertifikasyon sürecinin bir parçası olarak eğitimden geçeceğini söyledi. Derneğin web sitesine göre, grup “çeşitli istihdam ortamlarında tüm yaptırım uzmanları için ortak olan bilgi ve becerileri” ele alan bir sınav sundu.

Binance’in küresel yaptırımlar başkanı Chagri Poyraz, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Blockchain endüstrisi hala ilk yıllarında ve hızla gelişen bir alanda en yüksek düzeyde uyumluluğu korumaya devam etmek önceliğimizdir. Günün sonunda, diğer sektör oyuncularıyla birlikte güvenlik ve uyumluluk için sektör standardını belirlemeye devam etmek istiyoruz.

Binance’in İran merkezli kullanıcıların ABD yaptırımlarını ihlal ederek belirli hizmetlere erişmesine izin vermiş olabileceğini ve yetkililerin incelemesine yol açtığını ileri sürdü.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala