bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,424.80 0.65%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,219.81 0.57%
bnb
BNB (BNB) $ 607.16 0.29%
solana
Solana (SOL) $ 154.73 1.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.545505 1.98%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.500578 3.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.159966 0.77%

Binance, Kazakistan Faaliyetleri için AFSA’dan Onay Aldı

binance kazakistan faaliyetleri icin afsadan onay aldiasdd

Kripto para borsası Binance son dönemde yaptığı çalışmalar ve açıklamalar ile gündeme gelmeyi başarıyor. Bu kez Binance, Kazakistan’da hizmet gösterebilmek için Astana Finansal Hizmetler Otoritesi’nden ön onay aldığını açıkladı.

Binance, Kazakistan’da Faaliyet Göstermek için Ön Onay Aldı

Kripto para sektöründe rekabet ortamının artış göstermesi ile beraber rakiplerinin bir adım önüne geçmek isteyen şirketler faaliyet alanlarını genişletmek için düzenleyicilerden onay almaya başladı. Bu kez Binance de Kazakistan’da hizmet gösterebilmek için onay alan şirketler arasında yer aldı.

Ayrıca hatırlatmak gerekirse Binance, Fransa’da kripto para borsasını işletmek için düzenleyiciden gerekli onayı almıştı. Borsa bu hamle ile Fransa, Binance’e yeşil ışık yakan ilk büyük Avrupa ülkesi konumuna geldi.

Ek olarak Binance, Abu Dhabi Global Market’ten (ADGM) dijital varlıklarda broker-bayi olarak faaliyet göstermek için prensipte onay aldığını duyurmuştu.

Bunun yanında Binance, Litvanya’da ülkenin kara para aklamayla mücadele düzenleyicileri tarafından denetleniyor ve aynı zamanda İsveç finans gözlemcisine kayıt yaptırmak istiyor. Binance’in en büyük rakiplerinden biri olan FTX de geçen ay Dubai’de bir sanal varlık servis sağlayıcısı (VASP) lisansı alan borsalar arasında yer alıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala