bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,311.77 0.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,172.89 1.36%
bnb
BNB (BNB) $ 602.11 0.30%
solana
Solana (SOL) $ 154.29 0.08%
xrp
XRP (XRP) $ 0.550698 2.56%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.510768 0.11%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.158103 2.29%

Binance, Kamboçya Düzenleyicilerle Ortaklık Kurdu

binance kambocya duzenleyicilerle ortaklik kurdu

Kripto para piyasasının zor bir dönemden geçtiği görülse de kripto borsaları yeni anlaşmalar yapmaya devam ediyor. Önde gelen kripto borsalarından biri olan Binance, geçtiğimiz günlerde ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile anlaşmasının ardından ünlü TikTok fenomeni Khaby Lame ile anlaşmıştı. Binance, şimdi de Kamboçya ile anlaştı.

Binance, Yaptığı Anlaşmalarla Konuşulmaya Devam Ediyor

Binance, Kamboçya Menkul Kıymetler ve Borsa Düzenleyicisi (SERC) ile bir anlaşma yaptı. Bu anlaşmayla birlikte Binance, Kamboçya dijital varlık sektörüne kapsamlı kurallar getirmeyi ve ülkedeki kripto şirketlerinin çabalarını desteklemeyi amaçlayacak.

binance kambocya duzenleyicilerle ortaklik kurdu

Binance, SERC ile ortaklığının üç ana hedeften oluşacağını bildirdi. İlk olarak, her iki taraf da kripto para birimi işlemlerinde teknik uzmanlığı paylaşacak. İkincisi, Güneydoğu Asya ülkesindeki dijital varlık işletmelerini destekleyecek ve yerel endüstri için uygun bir düzenleyici çerçeve tasarlamaya çalışacak. Son olarak Binance, ülkede eğitim kursları başlatmaya, kripto para birimlerini ve değerlerini daha fazla Kamboçyalıya tanıtma sözü verdi.

Binance Asya Bölge Başkanı Gleb Kostarev, Güneydoğu Asya bölgesindeki Blockchain ve dijital varlık benimseme oranının arttığını, yani Kamboçya’nın küresel bir kripto merkezine dönüşme potansiyeline sahip olduğunu belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala