bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,661.93 2.23%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,554.41 1.05%
bnb
BNB (BNB) $ 582.39 1.75%
solana
Solana (SOL) $ 185.22 0.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.634214 2.91%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.652939 2.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217253 17.51%

Binance, Japonya’da Faaliyet Göstermek İçin Lisans Almak İstiyor

binance japonyada faaliyet gostermek icin lisans almak istiyoras

Kripto para borsaları son dönemde çalışmalarını bir adım öteye taşımak için faaliyet alanını sınır ötesine taşımak istiyor. Özellike kripto para borsası Binance son dönemde yaptığı açıklamalar ve hamleler ile bu alanda kolları sıvadığını

Binance, Japonya’da Yeniden Faaliyet Göstermek için Kolları Sıvadı

Japon hükümetinin izin vermemesi nedeniyle 4 yıl önce bu pazardan çekilen Binance, Japonya’nın kriptolara yaklaşımının yumuşaması, kullanıcı sayısında büyüme için yüksek potansiyel sunması nedeniyle yeniden Japonya pazarına dönmeye çalışıyor.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, 4 yıllık uzun bir aradan sonra Japonya’da yeniden faaliyet göstermek istiyor.

adobestock iryna budanova 1

Japonya Başbakanı Fumio Kishida konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Web3 terimi, kriptonun altında yatan teknoloji olan Blockchain etrafında inşa edilmiş merkezi olmayan bir internet vizyonunu ifade ediyor.

Ülkenin kriptoya yönelik yaklaşımındaki iyi yönlü değişim ve kullanıcı büyümesi için önemli bir potansiyel olarak görülmesi, Binance‘in dünyanın en büyük üçüncü ekonomisine yeniden ilgi duymasının temel nedeni olarak görülüyor. Japonya’nın finans piyasası regülatörü geçtiğimiz ay aldığı karar ile kripto varlıklar için kurumlar vergisi kurallarının gevşetilmesini önermişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala