bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,860.99 2.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,572.67 1.60%
bnb
BNB (BNB) $ 582.44 1.62%
solana
Solana (SOL) $ 188.53 1.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.629099 2.28%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.6521 0.50%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216844 16.95%

Binance, Yeniden Japonya Pazarına Giriyor

Binance Japonya Pazarina Giriyor

Kripto para borsası Binance, strateji değişikliği ile Asya pazarında genişlemesini sürdürüyor. Geçmiş dönemlerde borsa, bağımsız lisans alarak birçok ülkede faaliyet yürütmeyi hedefledi. Düzenleyicilerle uyum sorunu yaşayan borsanın başvuruları reddedildi. Binance, bu sefer yerel borsaları satın alarak Asya pazarına yönelmeye başladı. Kasım 2022’de Sakura Exchange’i satın alan borsa, isim değişikliği yaparak yeniden Japonya’da faaliyete geçecek.

Binance Japonya Pazarina Giriyor2

Binance, Japonya’da İsim Değişikliğine Gidiyor

Kripto borsası Binance, satın aldığı kripto borsası Sakura Exchange’in adını değiştirerek Japonya pazarına yeniden giriyor. Japonya medyasında yer alan haberlere göre, Sakura Exchange Bitcoin (SEBC) kripto borsası hizmetlerini 31 Mayıs’a kadar sonlandıracak. Borsanın ismi haziran ayından itibaren Binance Japonya olarak değiştirilecek. Binance, henüz resmi bir tarih duyurusu yapmadı. Binance, Kasım 2022’de Sakura Exchange’i satın almıştı.

Böylece Binance, Japonya’daki katı kuralların üzerinden satın almayla geldi. Japonya, kripto sektörüne katı düzenlemeler getiren ilk ülkeler arasında yer alıyor. Son dönemlerde ülkede kripto sektörüne bazı esnekliklerin getirilebileceği konuşuluyor. Binance, Güney Kore için de benzer bir hamle yapmıştı. Borsa, şubat ayında yerel kripto borsası GOPAX‘ın çoğunluğunu satın almıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala