bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,728.95 1.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,561.93 1.63%
bnb
BNB (BNB) $ 583.45 1.41%
solana
Solana (SOL) $ 189.48 1.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.624248 1.92%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.65035 0.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.21977 16.03%

Binance, Japonya Merkezli Kripto Borsası BitCoin’i Satın Aldı

binance japonya merkezli kripto borsasi bitcoini satin aldisdf

Kripto para borsaları son dönemde yaptıklar çalışmalar ile sık sık gündeme geliyor. Son olarak Binance‘ten bir hamle geldi. Borsa Japonya pazarına girmek amacıyla kripto para borsası Sakura Exchange BitCoin’i (SEBC) satın aldığını duyurdu.

Binance, BitCoin’i Satın Aldı

Binance, Japonya’da kayıtlı kripto değişim hizmeti sağlayıcısı Sakura Exchange BitCoin’in (SEBC) yüzde 100’ünü satın aldığını duyurdu. Bu satın almayla Binance, Japonya Finansal Hizmetler Ajansı (JFSA) tarafından düzenlenen bir kuruluş olarak Japon pazarına giriyor. 

binance japonya merkezli kripto borsasi bitcoini satin aldidffg

Binance Japonya genel müdürü Takeshi Chino konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Japon piyasası, kripto para biriminin benimsenmesinin geleceğinde önemli bir rol oynayacak. Son derece gelişmiş bir teknoloji ekosistemine sahip dünyanın önde gelen ekonomilerinden biri olarak, şimdiden güçlü bir blok zinciri alımı için hazır durumda.

Bunun yanında SEBC CEO’su Hitomi Yamamoto da şu ifadeleri kullandı:

Dünyanın önde gelen kripto varlık takası hizmet sağlayıcılarından biri olan Binance ile bu duyuruyu yapmaktan onur ve mutluluk duyuyoruz. Kullanıcı korumasına öncelik verme çabamıza ek olarak, Binance’in güçlü uyumluluk sistemi, Japonya’daki kullanıcılar için daha uyumlu bir ortam oluşturmaya katkıda bulunacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala