bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,314.84 0.87%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,565.77 1.45%
bnb
BNB (BNB) $ 609.14 3.69%
solana
Solana (SOL) $ 187.65 2.15%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62075 1.46%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.647485 0.61%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.213722 8.34%

Binance, İspanya’da Dijital Varlık Hizmet Sağlayıcısı Lisansı Aldı

binance ispanyada dijital varlik hizmet saglayicisi lisansi aldidf

Kripto para borsası Binance son dönemde yaptığı birçok çalışma ile gündeme geliyor. Bu kez Binance resmi Twitter hesabından yaptığı duyuruya göre; Binance‘in alt şirketi Moon Tech Spain, İspanya Merkez Bankası’ndan sanal varlık hizmet sağlayıcısı olmak için gerekli lisansı aldı.

Binance’in alt şirketi Moon Tech Spain, İspanya Merkez Bankası’ndan Lisans Aldı

Kripto para borsası Binance, İspanya’daki alt şirketinin, sanal varlık hizmet sağlayıcısı olarak İspanya Merkez Bankası’ndan onay aldığını açıkladı.

Binance konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Binance İspanya Merkez Bankası tarafından İspanyol yan kuruluşu için Sanal Varlık Hizmetleri Sağlayıcısı (VASP) olarak tescil edilmiştir. Bu, Binance’in merkez bankasının AML ve CTF kurallarına uygun olarak İspanya’da kripto varlık değişimi ve saklama hizmeti sunmasına olanak tanıyacak.

Ayrıca belirtmek gerekirse söz konusu bu kayıt, Binance’in merkez bankasının kara para aklama ve terörle mücadele finansmanı (AML/CTF) kurallarının gerekliliklerine uygun olarak İspanya’da kripto varlık değişimi ve saklama hizmetleri sunmasına olanak tanıyacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala