bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,920.13 1.35%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,092.88 0.26%
bnb
BNB (BNB) $ 541.53 2.28%
solana
Solana (SOL) $ 137.50 0.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.496711 0.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460399 1.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156565 1.76%

Binance Hukuk Ekibini Güçlendirmek İçin Yeni Adımlar Atıyor

binance hukuk ekibini guclendirmek icin yeni adimlar atiyor

Dünyanın günlük işlem hacmine göre en büyük kripto borsası olan Binance, faaliyet gösterdiği ülkelerdeki uyum sorunlarını çözmek için yeni adımlar atıyor. Binance düzenleyici kurumlardan olası herhangi bir soruşturma olması durumunda savunma mekanizmasını güçlendirmek istiyor.

Binance Hukuk Alanında Yeni İşe Alımlar Yapacak

Son birkaç hafta içinde kripto para birimlerindeki düşüşün yaratmış olduğu belirsizlik ortamı, devletlerin kripto paralara yeniden şüphe ile yaklaşmasına neden olmuş olabilir. Bu noktada kripto para borsaları, belirsizlik durumlarını çözmek için yeni adımlar atıyor. Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance ise hukuk birimini güçlendirmek için çalışmalarını hızlandırdı.

binance hukuk ekibini guclendirmek icin yeni adimlar atiyor 2

Şu an bir dava ile karşı karşıya olmayan Binance, gelecekte açılacak bir dava ihtimaline karşı elini güçlendirmek için yeni adımlar atıyor. Yakın zamanda Fransa başta olmak üzere pek çok ülkede faaliyet izni alan kripto para borsası, hukuk alanında 40’ın üzerinde bir iş ilanı açmış durumda. Toplamda hukuk alanında 42 iş ilanı bulunan Binance, devletlerle iş birliğini güçlendirmek adına önemli kişilerle çalışmaya devam ediyor. Konu hakkında açıklama yapan Binance sözcüsü Jessica Jung, şu ifadeleri kullandı:

Düzenleme, uyum ve güvenlik ekiplerimizi aylardır görevlendirmek için çalışıyoruz. Ortak hedefimize ulaşmak adına düzenleyici mekanizmaları ile sıkı çalışmalarımız devam ediyor. Kripto para endüstrisinin sorumlu bir şekilde büyümesine katkı sağlamak ve tüketiciler için daha fazla güvenlik sunmak için çalışmalara devam ediyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala