bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,897.12 1.57%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,053.95 1.59%
bnb
BNB (BNB) $ 556.49 0.69%
solana
Solana (SOL) $ 141.84 2.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522039 4.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.485634 3.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152777 0.19%

Binance, Hindistan Operasyonları İçin İdeal Bir Nokta Arıyor

binance hindistan operasyonlari icin ideal bir nokta ariyor

Kripto para borsası Binance, pek çok ülkede faaliyet gösteriyor. Düzenleyicilere uygun adımlar atan Binance’in Hindistan operasyonlarını başlatmak için ideal bir nokta aradığı aktarıldı.

Binance, Hindistan Faaliyetleri İçin Görüşmelere Devam Ediyor

Bir Binance sözcüsünün yaptığı açıklamaya göre, ticaret hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, Hindistan operasyonlarını başlatmak için görüşmelere devam ediyor ve ideal noktayı arıyor. Sözcü açıklamasında, Binance’in Hindistan’daki gelişmeleri yakından takip ettiğini. Güney Asya pazarının piyasaya olan yaklaşımını uyumlu bir şekilde anlamak için farklı paydaşlarla görüşme içinde olduklarını belirtti.

binance hindistan operasyonlari icin ideal bir nokta ariyor 2

Binance’in LinkedIn sayfasında yer alan açık pozisyonlara bakıldığında şirketin Hindistan ve Güney Asya için önemli departmanlarda görevlendirilmek üzere çalışan aradığı görülüyor. Bu pozisyonlar arasında, “Devlet İlişkileri Başkanı”, “Düzenleyici Danışmanı”, “Satın Alma Başkanı”, “İletişim ve Halkla İlişkiler Lideri” ve “İçerik Pazarlama Uzmanı” yer alıyor. Hindistan’ın yeni kripto vergi yasası ve ödeme çözümlerini engelleme hamlelerine rağmen nüfusun yarısından fazlasının 30 yaşının altında olduğu 1.4 milyarlık nüfusu olan Hindistan’a Binance’in ve diğer kripto para borsalarının gelmesi, kripto ekosistemi için önemli bir gelişme gibi duruyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala