bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,667.33 1.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,163.16 1.00%
bnb
BNB (BNB) $ 613.47 1.58%
solana
Solana (SOL) $ 146.12 1.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527303 0.06%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473118 0.37%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152134 0.27%

Binance Feed, Türkiye’de Kullanıma Açıldı

Binance Feed Turkiyede Kullanima Acildi

Binance’in paylaşım platformu Binance Feed, Türkiye’de kullanıma açıldı. Platforma eklenen ‘Feed’ özelliği ile kripto para dünyası ile ilgili gelişmeler takip edilebilecek. Haber platformları, içerik üreticileri ve influencer’lar başvurularının kabul edilmesi halinde Feed üzerinden yayına başlayabilecek. Kullanıcılar, takip ettikleri içerik üreticilerine platform üzerinde erişebilecek.

Binance Feed Turkiyede Kullanima Acildi1

Binance Feed, Türkiye’de

Binance Feed, açılışından 5 ay sonra Türk kullanıcılara açıldı. Feed, ilk olarak Ekim 2022’de mobil cihazlarda kullanıma açıldı. Kasım 2022’de ise masaüstü sürümü aktif hale getirildi.

Binance Türkiye Genel Müdürü Mücahit Dönmez, “Henüz yalnızca birkaç ülkede aktif olarak faaliyet gösteren Binance Feed’i Türkiye’deki kullanıcılarımıza kazandırmaktan memnuniyet duyuyoruz. Binance Feed ile kripto dünyasına ait haberleri, konuları veya takip ettiğiniz kişilerin öneri ve görüşlerini Binance uygulaması ya da web sitesi üzerinden hızlıca görebileceksiniz” değerlendirmesinde bulundu.

Borsadan yapılan açıklamada ise “Kullanıcı davranış ve ilgi alanlarına göre Türk içerik üreticilerinin farklı içeriklerini ön plana çıkartan Binance Feed, Türkiye’deki Binance kullanıcıları için Türkçe kullanılacak. Binance Feed kullanımı için kullanıcıların önce uygulamayı güncellemesi gerekecek” ifadeleri kullanıldı.

Btchaber‘i de Binance Feed’de takip edebilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala