bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,464.88 2.37%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,549.18 1.81%
bnb
BNB (BNB) $ 580.60 2.00%
solana
Solana (SOL) $ 185.76 1.81%
xrp
XRP (XRP) $ 0.628192 2.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.648987 1.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.219697 20.02%

Binance, Ethereum Cüzdanı için Yaklaşan Bakımı Duyurdu

binance ethereum cuzdani icin yaklasan bakimi duyurdud

Kripto para borsası Binance, 27 Haziran’daki bakım sırasında Ethereum cüzdanıyla ile ilgili olan faaliyetlerini askıya alma planlarını duyurmak için bir blog yazısı yayınladı. Söz konusu açıklama Binance‘in resmi Twitter hesabı üzerinden yapıldı.

Binance, ERC20 Ağında Para Çekme ve Yatırma İşlemleri Duraklatılacak

Son dönemde birçok borsa bazı sebeplerden dolayı para çekme ve yatırma işlemlerini duraklatmaya başladı. Son olarak kripto para borsası Binance de Ethereum ağındaki işlemlerini geçici olarak askıya alacağını açıkladı.

Binance konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Binance, Ethereum ağı (ERC20) için 27 Haziran 06:00 UTC’de cüzdan bakımı yapacak. Para yatırma ve çekme işlemleri geçici olarak askıya alınacak ve bakım tamamlandıktan sonra yeniden açılacaktır.

Ayrıca söz konusu askıya alınma işlemi yaklaşık iki saat sürmesi bekleniyor. Detaylandırmak gerekirse sadece tüm ERC-20 tokenlerinin yatırılması ve çekilmesi askıya alınacak. Bunun yanında alım satım işlemleri devam edecek ve bu durumdan etkilenmeyecek.

Ek olarak gerekli tüm teknik işlemler tamamlandıktan hemen sonra devam edecek. Binance ayrıca başka bir duyuru yayınlamayı planlamadığını da vurguladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala