bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,937.40 2.52%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,189.46 1.39%
bnb
BNB (BNB) $ 599.71 1.00%
solana
Solana (SOL) $ 153.42 3.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527993 3.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.479575 5.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154282 4.63%

Binance, Eski Kraken Yöneticisini İşe Aldı

binance eski kraken yoneticisini ise aldi

Kripto para borsası Kraken’de yaşanan yaprak dökümü daha önce başlamış olabilir. Kraken’de yaklaşık olarak beş yıldır görev alan Steven Christie, rakip kripto para borsası Binance’e geçti.

Binance, Kraken’den Steven Christie’yi Bünyesine Kattı

Dünyanın günlük işlem hacmine göre en büyük kripto para borsası olan Binance, başarılı yetenekleri işe almaya devam ediyor. Binance’in kurucusu Changpeng Zhao, Kraken’de yöneticilik olarak görev alan Steven Christie’yi uyum kıdemli başkan yardımcısı olarak işe alındığını belirtti.

binance eski kraken yoneticisini ise aldi 2

Changpeng Zhao tarafından yapılan açıklamada, Christie’nin Binance’te bir süredir çalıştığı ve Binance’in hala yeni kişileri işe almak için çalışmalar yürüttüğünü belirtti. Christie, geçtiğimiz yıl merkez bankalarından ve diğer düzenleyici kurumlardan bir dizi uyarı aldığından beri uyumluluğa olan bağlılığını göstermeye istekli olan dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance üzerinde yaklaşık 750 kişilik bir ekibe liderlik ediyor.

Söz konusu açıklama, Binance’in düzenleyici ve politik konularda tavsiyelerde bulunmak için bir kurul oluşturduğunu duyurmasının bir gün ardından geldi. Binance’in oluşturulan yeni danışma kurulunun üyeleri arasında eski ABD başkanı Barack Obama’nın eski kıdemli danışmanı David Pluuffe, İngiltere’nin eski kültür ve dijital ekonomiden sorumlu devlet bakanı Lord Ed Vaizey ve Nijerya Birinci Bankası Ibukun Awosika’nın eski başkanı yer alıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala