bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,438.80 0.77%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,272.31 2.82%
bnb
BNB (BNB) $ 611.02 1.21%
solana
Solana (SOL) $ 159.09 3.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.543304 0.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.497822 2.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161891 2.67%

Binance IRS Eski Özel Ajanını İşe Aldı

Binancelogo gID 4

Düzenleyici baskısı Binance borsasını daha da temkinli hareket etmeye itiyor. Silk Road, Mt.Gox, BTC-e gibi önemli dosyalarda çalışan IRS özel temsilcisi, Binance bünyesinde işe başlıyor.

Dolandırıcılıkla mücadele konusunda oldukça profesyonel olan Tigran Gambaryan, şirketin üzerindeki düzenleyici baskısını azaltabilir. Uyum süreçlerini profesyonel isimlerle hızlandırmaya çalışan Binance, yakın zamanda bu konuda daha çok çalışacaklarını açıklamıştı.

binance-eski-irs-ci-ozel-ajanini-ise-aldi

Eski IRS Ajanı Artık Binance İçin Çalışıyor

Tigran Gambaryan Binance Başkan Yardımcısı olarak işe alındı. IRS (İç Gelir Servisi) döneminde önemli dosyalarla ilgilenen isim borsanın küresel istihbarat ve soruşturmalardan sorumlu başkan yardımcısı oldu.

Kripto para dolandırıcılarının Binance’ı kullanmamasını sağlamak üzerine göreve alınan Gambaryan, Mt. GoxBTC-e ve Silk Road dosyalarında oldukça başarılı işler çıkarmıştı. Gambaryan, terörün finansmanıyla mücadele, çocuk pornografisi, kimlik sahtekarlığı, vergi kaçakçılığı ve banka sırrı ihlalleri gibi konularda oldukça fazla tecrübeye sahip.

Binance CEO’su Changpeng Zhao konuyla alakalı olarak şu ifadelere yer verdi:

Binance araştırma ekibi artık dünyanın en iyi araştırmacılarını içeriyor. Bu deneyim seviyesi, Binance‘a uyumlulukta lider yapacak ve Binance’a ve bir bütün olarak kripto para ekosistemine olan güveni artıracaktır.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala