bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,338.97 4.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.85 4.47%
bnb
BNB (BNB) $ 605.84 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 144.19 8.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517137 4.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466454 5.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149108 6.93%

Binance, Dubai’nin Kripto Varlık Düzenleme Kurumundan Lisans Aldı

binance dubainin kripto varlik duzenleme kurumundan lisans aldiadd

Birçok kripto para borsası faaliyetlerini sınır ötesine taşımak için çalışmalarını hızlandırmış durumda. Binance de Dubai’nin Sanal Varlık Düzenleme Kurumu’ndan minimum uygulanabilir ürün (MVP) programına katılmak için onay aldığını söyledi.

Binance’e Dubai’nin Kripto Varlık Düzenleme Kurumundan Lisans

Binance, Dubai’nin Sanal Varlık Düzenleme Kurumu’ndan minimum uygulanabilir ürün (MVP) programına katılmak için onay aldığını söyledi.

Bu durum Binance’in Dubai’nin Sanal Varlık Düzenleme Kurumu’ndan sağlayıcılar için düzenleyici çerçevesi dahilinde Dubai’deki nitelikli perakende ve kurumsal yatırımcılara bir dizi Vara onaylı sanal varlıklarla ilgili hizmetler sunmasına olanak tanıyor.

binance dubainin kripto varlik duzenleme kurumundan lisans aldidd

Ayrıca MVP aşaması, Vara’nın yönergeleri ve risk azaltma önlemleri kapsamında ticari operasyonlar yürütmesine izin verilecek. Vara’nın başkanı Helal Almery, konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Vara rejimi, değer yaratma ve risk azaltma arasında etkili bir denge kurmayı, açık piyasa yeniliğini sağlarken ekonomik açıdan savunmasız olanları korumayı hedefliyor.

Konu ile ilgili olarak detay vermek gerekirse Binance’e Mart ayında geçici bir lisans verilmişti. MVP lisansına geçiş, şirketin yerel bir bankada bir müşteri para hesabı açabileceği ve birçok hizmet sunabileceği anlamına geliyor. Lisans yükseltmesinin ardından şirket , takas, sanal varlıklar ve fiat para birimleri arasında dönüştürme, sanal varlıkların transferi, sanal varlıkların gözetimi ve yönetimi, sanal token arzı ve alım satım hizmetleri ve sanal varlık ödemeleri gibi bir dizi sanal varlık hizmeti sunmayı planlıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala