bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,388.25 3.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.38 2.31%
bnb
BNB (BNB) $ 601.56 1.38%
solana
Solana (SOL) $ 150.50 4.90%
xrp
XRP (XRP) $ 0.535933 2.80%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.481624 4.21%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15423 4.17%

Binance Destekli Marsbit de CoinDesk’e Talip

binance destekli marsbit de coindeske talip3

Genesis’in iflas başvurusunun Digital Currency Group’un (DCG) diğer şirketleri üzerinde etkisi merak ediliyor. DGC’nin bilançosunu güçlendirmek ve likidite sorunları çözmek için bazı kararlar alabileceği belirtiliyor. Bu kararlar arasında kripto medya kuruluşu CoinDesk‘in satışının olduğu iddia ediliyor.

Medya kuruluşu CoinDesk’in satılacağı yönündeki iddiaların ardından talipleri artmaya başladı. Cardano‘nun sahibi Charles Hoskinson, medya kuruluşu ile ilgilendiğini açıklamıştı. Şimdi de Binance destekli kripto medya kuruluşu Marsbit, CoinDesk’e talip olduğunu duyurdu. Genesis, kısa bir süre önce iflas koruma başvurusunda bulunmuştu.

binance destekli marsbit de coindeske talip2

Binance Destekli Marsbit, CoinDesk İçin İstekli

Çin kripto haber kaynağı Marsbit’in kurucusu Wang Feng, Twitter’dan yaptığı paylaşımında, Marsbit‘in CoinDesk’i satın almak için diğer şirketlerle çalışmaya istekli olduğunu söyledi. Binance, 2019 yılında Marsbit‘e dönüşen Mars Finance’a yatırım yapmıştı. Kripto endüstrisinin geleceğine inandığını ifade eden Wang, ticaret veya medya gibi altyapı hizmetlerini gerçekleştirmek istediğini ifade etti. Feng, CoinDesk’i satın almak için birçok tanınmış fonu organize etmeye istekli olduğunu bildirdi. Bu konuda ortaklık yapmak isteyen herhangi bir yatırım fonu veya şirketle konuşmak isteyeceğini de sözlerine ekledi.

Wall Street Journal, CoinDesk’in satış işlemleri için finansal danışmanlık şirketi Lazard ile anlaştığını açıklamıştı. DCG’nin medya şirketi için 200 milyon doları aşan bir teklif aldığını iddia etti. Genesis ve CoinDesk’in yanı sıra yatırım şirketi Grayscale Investments, kripto borsası Luno, danışmanlık şirketi Founry de DCG bünyesinde bulunuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala