bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,278.95 3.23%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,058.32 2.25%
bnb
BNB (BNB) $ 549.44 2.37%
solana
Solana (SOL) $ 140.45 4.37%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500806 1.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455356 1.97%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152071 2.87%

Binance CEO’su Servetini Bağışlamayı Planlıyor

binance ceosu servetinin yuzde 99unu bagislamayi planliyor

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng “CZ” Zhao; bugüne kadar birçok zengin girişimci veya kurucunun yaptığı gibi servetinin yüzde 99’unu bağışlayacağını söyledi. Binance CEO’su konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Bugüne kadar birçok zengin girişimci veya kurucunun yaptığı gibi, servetimin çoğunu bağışlamayı planlıyorum. Servetimin 90, 95 veya yüzde 99’unu vermeyi planlıyorum.

binance ceosu servetinin yuzde 99unu bagislamayi planliyoru

Binance CEO’sunun Serveti Yaklaşık Ne Kadar?

Binance’in CEO’su Changpeng “CZ” Zhao ayrıca kişisel olarak mali açıdan özgür olduğunu ve çok fazla paraya ihtiyacı olmadığını da ekledi. Zhao’nun bildirilen net değeri yaklaşık 2 milyar dolar. Zhao ayrıca 300 milyar dolara kadar değere sahip olduğu söylenen Binance’in, en büyük hissedarı. Endüstri analistleri Zhao’nun servetinin 200 milyar dolardan fazla olduğunu düşünüyor.

Zhao yaptığı bir açıklamada; Bitcoin ve Binance Coin’e (BNB) sahip olduğunu söyledi. Bitcoin’i ilk olarak 2014’te satın aldığını ve çoğunu elinde tuttuğunu belirterek, net değerinin büyük bölümünün BNB’de olduğunu ekledi. Bunun yanında Zhao, olası çıkar çatışmalarından kaçınmak için başka bir kripto para tutmadığını da belirtti.

Görünüşe göre bu, Zhao’nun bağış yapma niyetini ilk açıklaması oldu. Bill Gates, Mark Zuckerberg ve Michael Bloomberg de dahil olmak üzere birçok girişimci de servetlerinin çoğunu bağışlama sözü vermişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala