bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,298.23 3.76%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,136.19 2.93%
bnb
BNB (BNB) $ 597.84 2.09%
solana
Solana (SOL) $ 149.10 6.39%
xrp
XRP (XRP) $ 0.534076 3.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477106 5.35%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153409 4.93%

Binance CEO’su Piyasalar Hakkında Konuştu: Genel Durumu İyi

Binance CEOsu Piyasalar Hakkinda Konustu Genel Durumu Iyi

Kripto para sektöründe Terra krizinden sonra ikinci bir meteor etkisi yaratan FTX iflası, etkisini sürdürürken yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Çöküş sonrası oldukça fazla etkilenen kripto para piyasası geçtiğimiz gün ilk yukarı yönlü sinyaline kavuşurken bir açıklama da Binance’in CEO’su Chanpeng Zhao‘dan geldi. Zhao FTX’in yaşadığı krize değinirken sektörün genel durumunun halen iyi olduğunu belirtti.

Binance CEOsu Piyasalar Hakkinda Konustu Genel Durumu Iyi 2

Binance CEO’su: Piyasanın Etkisi Biraz Daha Sürecek Ancak Genel Durumu İyi

FTX’in kripto sektöründe yarattığı etki şüphesiz oldukça büyük. Hem piyasalar hem de diğer şirketler söz konusu olduğunda yatırımcıların canını oldukça yakan bu durum, etkisini hissettirmeye devam ediyor. Konu hakkında sık sık açıklamalarda bulunan Binance’in CEO’su Chanpeng Zhao da bu konuyu yeniden gündeme getirdi.

Bloomberg’e konuşan Chanpeng Zhao, FTX’in bilançosunda 2 haneli, milyar dolarlık kayıpların olduğunu belirtirken, yaşanan bu etkinin kripto sektöründe oldukça olumsuz yansıdığını ve gelişimi yavaşlattığını belirtti. Diğer taraftan kripto piyasasına olan güvenini yineleyen Zhao, kripto para piyasasındaki bulaşıcı etkinin bir süre daha devam edeceğini ancak sektörün genel durumunu koruduğunu belirtti.

Sık sık Binance’e yöneltilen “Çinli şirket” tanımını bir kez daha dile getiren Zhao, “Binance bir Çin şirketi değil, Çin ile hiçbir şekilde bağlantılı değiliz” dedi.

Son olarak Voyager ile olan ilişkilerine de değinen Zhao, Voyager’ın varlıkları için yeni bir teklif yapacaklarını da açıkladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala