bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,828.91 0.08%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,241.19 0.86%
bnb
BNB (BNB) $ 612.08 2.03%
solana
Solana (SOL) $ 159.63 2.98%
xrp
XRP (XRP) $ 0.553356 1.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.507186 2.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.162367 0.66%

Binance CEO’su Orta Afrika Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ile Bir Araya Geldi

Changpeng Zhao Meets With Presid

Birçok ülke kripto para birimleri ile yakından ilgilenmeye başlamış durumda. Son dönemde Bitcoin‘i yasal olarak benimse yolunda adımlar atan Orta Afrika Cumhuriyeti sık sık kripto para konusunda gündemde. Bu hamlesi ile beraber, ülke liderleri, sektörün faydalarından yararlanmanın bir parçası olarak farklı kripto paydaşlarıyla etkileşime geçmeye başladı.

Çıkan haberlere göre; Binance CEO’su Changpeng Zhao kriptonun benimsenmesini görüşmek üzere Orta Afrika Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ile bir araya geldi. Söz konusu görüşmenin detayları Binance CEO’sunun resmi Twitter hesabı üzerinden yapıldı:

Orta Afrika Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Binance CEO’su CZ ile Görüştü

Kripto para borsası Binance’in CEO’su kriptonun benimsenmesini görüşmek üzere Orta Afrika Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ile bir araya geldi. Söz konusu toplantıda eğitim ve kripto düzenleme çerçevesi konuları tartışıldı.

Afrika’nın kripto para birimlerini benimsemeye hazır olup olmadığı konusunda sorular sorulmasına rağmen, CZ bölgenin hazır olduğunu ve o zamandan beri Afrika’nın ilk sosyal etki merkezlerinden biri olan Jokkolabs gibi platformlarla ortaklık kurduğunu iddia ediyor.

İş birliği sayesinde Binance, Frankofon Afrika genelinde bir blockchain farkındalık ve eğitim programı başlatmayı hedefliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala