bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,192.93 3.26%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,054.91 1.20%
bnb
BNB (BNB) $ 548.65 3.20%
solana
Solana (SOL) $ 139.00 3.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500598 0.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.451267 0.58%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149526 0.34%

Binance CEO’su Kripto Düşüşü Hakkında Açıklama Yaptı

binance ceosu kripto dususu hakkinda aciklama yapti

Dünyanın günlük işlem hacmi bakımından en büyük kripto para borsası olan Binance’in CEO’su Changpeng Zhao (CZ), kripto gündemine dair açıklamalarda bulundu. Zhao, açıklamasında kripto düşüşünün dört yıl boyunca devam edebileceğini belirtti.

CZ, Yaşananların Döngünün Parçası Olduğunu Söyledi

Binance’in CEO’su CZ, katıldığı bir programda, Binance’in muhtemelen sorumlu bir ticaret programına sahip tek kripto para borsası olduğunu söyledi. CZ, kaldıraçlı Bitcoin (BTC) ürünlerinin sunulmasının doğru olup olmadığı sorusuna verdiği yanıttı, “Kaldıraçlı ürünleri sadece izin verilen yerlerde sunuyoruz. Eğer ki izin verilmiyorsa kaldıraçlı ürünleri kullanıcılarımıza teklif etmiyoruz.” dedi.

binance ceosu kripto dususu hakkinda aciklama yapti 2

Kripto para piyasasında yaşanan mevcut düşüşün ne kadar süreci yönünde sorulan soruyu yanıtlayan CZ, bunu kimsenin bilmediğini ancak tarihsel olarak her döngünün dört yıl sürdüğünü söyledi. CZ kriptonun güçlü olduğu yıllara örnek olarak 2013, 2017 ve 2021 yıllarını gösterdi. CZ ayrıca tarihin böyle olması geleceğinde böyle olmayabileceğini belirtti. CZ son olarak kaldıraçlı ürünlerin düzenlenmiş piyasalarda da bulunduğunu ve kaldıracın fiyat dalgalanmasına karşı koruma sağlayabileceğini de belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala