bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,537.83 0.47%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,184.42 1.18%
bnb
BNB (BNB) $ 604.53 0.04%
solana
Solana (SOL) $ 155.86 2.43%
xrp
XRP (XRP) $ 0.550924 2.75%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.513972 0.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.158914 1.78%

Binance CEO’su Changpeng Zhao’dan Bitcoin ATH Yorumu

binance ceosu czden bitcoin ath yorumud

Kripto borsası Binance son zamanlarda yaptığı çalışmalar ve açıklamalar ile sık sık gündeme geliyor. Bu kez Binance CEO’su Changpeng Zhao‘dan bir açıklama geldi. Changpeng Zhao Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşması ile ilgili olarak değerlendirmede bulundu.

Changpeng Zhao’dan Bitcoin Açıklaması

Binance CEO’su Changpeng Zhao Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşması için iki yıla ihtiyaç duyabileceğini söyledi. Yani Zhao, yaptığı açıklamada aslında Bitcoin’in yaklaşık 70.000 dolarlık mevcut ATH’sine ulaşmasının iki yıl alabileceğini düşünüyor.

binance ceosu changpeng zhaodan bitcoin ath yorumugdf

The Guardian ile yaptığı bir röportajda da kripto sektörünü yeni olduğunu ve bu nedenle önemli fiyat dalgalanmalarının normal olduğunu belirtti.

Bunun yanında CZ, Bitcoin’in geçen Kasım ayında kaydedilen tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.000 doları aşacağı düşünüyor. Ancak bunun iki yı gibi bir sürede olacağını söyledi:

Bence tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69 bin’den 20 bin’e düşen bu fiyat düşüşü göz önüne alındığında, geri dönmesi muhtemelen biraz zaman alacak. Muhtemelen birkaç ay veya birkaç yıl sürecek. Geleceği kimse tahmin edemez.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala