bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,278.95 3.23%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,058.32 2.25%
bnb
BNB (BNB) $ 549.44 2.37%
solana
Solana (SOL) $ 140.45 4.37%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500806 1.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455356 1.97%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152071 2.87%

Binance CEO’su Changpeng Zhao, Çalışanları Uyardı

binance ceosu changpeng zhao calisanlari uyardi

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) geçtiğimiz günlerde dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’e ve şirketin kurucusu olan Changpeng “CZ” Zhao’ya dava açmıştı. Açılan dava sonrasında Changpeng Zhao, çalışanlarına bir uyarıda bulundu.

CZ’den Çalışanlarına Uyarı

Binance CEO’su Changpeng ‘CZ’ Zhao, bir şirket içi notta çalışanları, konuşmalarının mahkemede veya internet üzerinde ortaya çıkabileceği konusunda uyardı. Binance CEO’su notta şu ifadeleri kullandı:

Binance denetçilerle iş birliği içerisinde ve genellikle ilk talepleri sohbet kayıtlarımız oluyor. Söylediğiniz her şey bir gün bir mahkeme salonunda ya da internet üzerinde gün yüzüne çıkabilir.

Söz konusu not ilk olarak Wu Blockchain tarafından raporlandı. Daha sonrasında bir Binance sözcüsü Changpeng Zhao’nun notunun doğru olduğunu açıkladı. Bununla birlikte Zhao notunda, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından bu hafta başında kripto borsasına karşı açılan dava ile ilgili olarak alıntılanan bir sohbet kaydına atıfta bulundu. Zhao açıklamasında ayrıca şu ifadelere yer verdi:

Geçtiğimiz yıllarda bir Binance çalışanı, ‘ABD’de lisanssız bir menkul kıymetler borsası olarak faaliyet gösteriyoruz kardeşim’ yorumunda bulundu. Bu ifade, sadece iki kişinin 5 yıl önce gerçekleştirdiği özel bir sohbette geçmiş olsa da bu durum itibarımıza ciddi bir şekilde zarar verdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala