bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,212.20 1.15%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,096.15 0.88%
bnb
BNB (BNB) $ 560.84 2.04%
solana
Solana (SOL) $ 145.01 3.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.505737 0.68%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471615 3.64%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15368 1.80%

Binance CEO’su Altcoin’lerin Çöküşünü Değerlendirdi

binance ceosu altcoinlerin cokusunu degerlendirdi5

Kripto paralara müşterilerinden topladığı fonlar ile yatırım yapan Scimitar Capital’in, bugünki kripto çöküşünde etmen olduğu iddia ediliyor. Özellikle altcoin’ler üzerinde yaklaşık 2 milyar dolara yakın bir satış yapıldığı söylemi ve sonrasında bir yatırım şirketinden gelen tasfiye kararı dikkat çekti. Konu ile ilgili olarak Binance CEO’su Changpeng Zhao da resmi Twitter hesabından paylaşım yaptı.

Binance CEO’su Altcoin’ler Hakkında Konuştu

Kurumsal yatırım şirketi Scimitar Capital, portföyündeki kripto varlıkları tasfiye etme ve fon yatırımcılarına paralarını iade etme kararı almasının ardından altcoin’lerde bir çöküş gözlemlendi. Ayrıca Scimitar Capital, portföyündeki tüm kripto varlıkları tasfiye ettiğini açıkladı. Yatırım şirketi, altcoin’lerden oluşan portföyünü nakite çevirme ve bunu fon yatırımcılarına iade etme kararı aldı.

Bu çöküş kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao‘da dikkatini çekti.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, resmi Twitter hesabından konu ile ilgili olarak bir açıklama yaptı:

Piyasa neden yükseliyor veya düşüyor? Kimse gerçekten bilmiyor. Pek çok insan bildiğini iddia eder ve genellikle bunu tek bir nedene bağlayabilir. Gerçekte bir piyasada çok sayıda satıcı ve alıcı vardır, herkesin kendine göre nedenleri olabilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala