bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,775.09 0.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,056.22 0.37%
bnb
BNB (BNB) $ 556.44 1.10%
solana
Solana (SOL) $ 144.23 3.44%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500353 0.01%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467077 2.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15105 0.75%

Binance Card, Ödemelerde Shiba Inu Desteği Sunuyor

binance card odemelerde shiba inu destegi sunuyor 2

Binance Card ödeme seçeneklerine yeni kripto para birimlerini eklemeye devam ediyor. Yapılan son açıklamada artık Shiba Inu ödemelerinin de desteklendiği aktarıldı.

Shiba Inu Ödemeleri Binance Card’a Geldi

Meme kripto para birimi Shiba Inu (SHIB), kısa bir süre önce önemli bir açıklama yaptı. Shiba Inu tarafından yapılan açıklama, kripto para biriminin artık dünya genelinde 90 milyondan fazla tüccar tarafından kabul edileceği aktarıldı.

Dünyanın günlük işlem hacmi bakımından en büyük kripto para borsası konumunda olan Binance, Güney Amerika ülkesi Arjantin’de ön ödemeli olarak sunduğu Binance Card için yeni ödeme yöntemleri ekliyor. Yapılan son açıklamada, Shiba Inu kripto para biriminin de Binance Card’a eklentiği belirtildi.

binance card odemelerde shiba inu destegi sunuyor 1

Shiba Inu kripto para biriminin artık Binance Card’e eklenmesiyle birlikte kullanıcılar satın alımlarında yüzde 8’e kadar kripto para iadesi alabilecek. Son olarak Binance’in ön ödemeli ödeme kartı Binance Card, Arjantin’de finansal hizmetler şirketi Mastercard ile kurulan ortaklıkla piyasaya sürülmüştü. Mastercard kısa bir süre önce kripto ödeme platformunu genişletmemek için Binance ile bir ortaklık imzalamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala