bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,624.31 0.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,159.10 0.66%
bnb
BNB (BNB) $ 614.06 1.87%
solana
Solana (SOL) $ 148.36 2.57%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529005 1.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472927 1.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152173 1.46%

Binance, BUSD’nin TRON Ağı Entegrasyonu Tamamladı

binance busdnin tron agi entegrasyonunun tamamladisdff

Günümüzde Blockchain ağları birbirleri ile hiç olmadığı kadar etkileşim hâlinde. Protokoller, köprüler ve merkezi borsalar derken birçok farklı aracı ile iletişim kuran Blockchain ağları, söz konusu entegrasyon olduğunda da aktif bir geliştirme içerisindeler. Son olarak da kripto para borsası Binance, Binance USD’nin (BUSD) Avalanche ve Polygon ağlarına entegrasyonunu tamamladığını duyurmuştu. Bu kez Binance, BUSD’nin TRON ağı entegrasyonunun tamamlanıp, para yatırma ve çekme işlemlerinin başlatıldığını açıkladı.

Binance, BUSD’nin TRON Ağı Entegrasyonu Tamamlandı! Para Yatırma ve Çekme İşlemleri Başladı

Binance, BUSD’nin TRON ağına entegrasyonunun tamamlandığını, para yatırma ve çekme işlemlerinin (TRC-20) başladığını duyurdu.

binance busdnin tron agi entegrasyonunun tamamladisdd

Kripto para borsası Binance konu ile ilgili olarak resmi web sitesi üzerinden şu şekilde açıklama yaptı:

Binance, Binance-Peg BUSD’nin TRON ağına entegrasyonunu tamamladı. Binance-Peg BUSD için para yatırma ve çekme işlemleri artık TRON ağında açık. Kullanıcılar artık BUSD ve Binance-Peg BUSD’yi Ethereum, BNB Zinciri, Avalanche, Polygon ve TRON ağları üzerinden aktarabilir.

Ayrıca belirtmek gerekirse Ağlar arası entegrasyon en önemli konular arasında yer alıyor. Özellikle ağlar arasında varlıklarını transfer etmek isteyen kullanıcılar bu entegrasyonları kullanarak hızlı bir şekilde varlıklarını transfer edebiliyorlar.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala