bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,175.19 3.86%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,139.87 3.31%
bnb
BNB (BNB) $ 603.42 0.37%
solana
Solana (SOL) $ 145.95 7.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523868 4.50%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471582 6.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149696 7.56%

Binance, Brezilya Genişlemesine Devam Ediyor

binance brezilya genislemesine devam ediyor

Günlük işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, Brezilya genişlemesine devam ediyor. Binance tarafından yapılan açıklamada, Brezilya’nın Sao Paulo ve Rio de Janeiro şehirlerinde iki ofis açtığı belirtildi.

Binance, Brezilya’da İki Ofis Açtı

Küresel Blockchain ekosistemi ve iş hacmine göre dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance, dünyadaki genişleme hamlesi ile bağlantılı olarak Brezilya’da iki ofis açtığını duyurdu. Dünyada şirketin ilk 10’u arasında ve Latin Amerika’nın en büyükleri arasında yer alan ülke, São Paulo ve Rio de Janeiro’daki birimleri ile platformun yerel pazardaki operasyonlara olan bağlılığının bir başka göstergesi oldu.

binance brezilya genislemesine devam ediyor 2

Brezilya’da açılan Binance’in iki ofisi, bu yılın Mart ayında ülkeyi ziyaret eden Binance’in küresel CEO’su Changpeng Zhao (CZ) tarafından duyuruldu. CZ’nin ziyareti sonrasında Binance, Brezilya’da çoğunlukla müşteri hizmetleri ve destek için 150 kişiyi aşan Brezilya’ya adanmış ekibini iki katından fazla genişletmiş oldu. Yine Mart 2022’de Binance, Merkez Bankası (BC) ve Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (CVM) tarafından faaliyet göstermeye yetkili bir şirket olan Sim;paul’u satın alma sürecini de duyurmuştu.

Yapılan bu duyuru, Binance’in ülkedeki kripto ve Blockchain endüstrisinin gelişimini destekleyen bir başka hamlesi olarak geldi. Yine Binance’in bu hamlesi, Brezilya’da Temsilciler Meclisi’nde kripto para birimleri için yasal çerçevenin tartışıldığı sırada geldi. Binance, Brezilya’da düzenleyici kurumlarla tam uyumla çalışıyor. Şirkete göre düzenleme, dijital varlık endüstrisinin büyümesi ve genel halka ulaşması için tek yol. Bu düzenlemelerle birlikte daha fazla kişi, kripto para birimlerinin ve Blockchain teknolojilerinin sunduğu avantajlardan yararlanabilecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala