bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,363.85 0.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,574.05 0.20%
bnb
BNB (BNB) $ 586.75 1.42%
solana
Solana (SOL) $ 186.19 0.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.620545 0.16%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.649362 0.31%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.20519 11.43%

Paylaş

Binance, BNB Zincirler Arası Köprü Saldırısına Maruz Kaldı

binance bnb zincirler arasi kopru saldirisina maruz kaldi

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in bir kripto para birimi olan Binance Coin (BNB) zincirler arası hack saldırısına maruz kaldı. Konu ile ilgili Binance tarafından açıklama yapıldı ve yeni gelişmelerin paylaşılacağı belirtildi.

BNB’de Zincirler Arası Saldırı

Binance’ın kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Zincirler arası bir köprü olan BSC Token Hub üzerinde yaşanan bir güvenlik zaafiyeti, BNB’yi de etkiledi. Tüm doğrulayıcılardan BSC’yi geçici olarak askıya almalarını istedik. Yaşanan bu sorun şimdilik kontrol altında ve müşterilerimizin varlıkları güvende. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz ve konu hakkında bilgilendirmeler yapacağımızı belirtmek isteriz.” dedi.

Binance, ağın resmi çapraz zincir köprüsünde yaşanan saldırı sonrasında artmakta olan endişelerle birlikte BNB Smart Chain aracılığıyla para yatırma ve çekme işlemlerini durduracağını belirtti.

binance bnb zincirler arasi kopru saldirisina maruz kaldi 2

Yaşanan bu olay, 400 milyon dolardan fazla BNB token’inin Smart Chain token merkezinden yeni bir adrese transfer edildiği esnada ortaya çıktı. DeBank verilerinde, söz konusu adresin BNB’lerin yanı sıra ETH MATIC ve FTM varlıklarının da yer aldığı 500 milyon doların üzerinde kripto varlığı bulunuyor. Konu hakkında yeni gelişmeler paylaşıldıkça sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala