bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,037.77 1.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,542.69 1.09%
bnb
BNB (BNB) $ 609.59 3.10%
solana
Solana (SOL) $ 185.84 0.79%
xrp
XRP (XRP) $ 0.615117 1.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64211 1.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.213205 5.32%

Binance, Blockchain Girişimi Aptos’a Yatırım Yapıyor

binance blockchain girisimi aptosa yatirim yapiyor

Son zamanlarda kripto para dünyasında oldukça sık bir şekilde ortaklık ve yatırım haberleri gelmeye başladı. Bu iş birlikleri ve yatırımlar, ekosistemin büyümesini ve gelişmesini sağlarken kriptoya yeni bir soluk getiriyor. Bu kez kripto para borsası Binance, Blockchain girişimi Aptos‘a yatırım yaptığını duyurdu.

Binance Labs’ten, Blockchain Girişimi Aptos’a Yatırım

Bloomberg‘e göre, kripto para borsası Binance’in risk sermayesi kolu olan Binance Labs, Blockchain girişimi Aptos Labs‘a ek yatırım yaptığını açıkladı.

binance blockchain girisimi aptosa yatirim yapiyor

Binance Labs yaptığı açıklamada, yatırımın finansal ayrıntılarını vermeden Aptos’a yatırılan fonların, şirketin ekibini genişletmek ve layer altyapısını geliştirmek için kullanacağını ifade etti.

Binance’in kurucu ortağı ve risk sermayesi yatırım biriminin başkanı Yi He konuya ilişkin olarak şöyle konuştu:

Binance Labs’in Aptos’un mart ayında yaptığı ilk bağış toplama yatırımını, girişimin Blockchain ağını oluşturmak için kullandığı programlama dili sebebiyle takip etti.

Aptos Blockchain ağının BNB Chain ve Solana’dan daha verimli ve güvenli olduğu ve girişimin ‘Move’ dilini kullandığı aktarıldı.

Aptos mart ayında Tiger Global, BlockTower, FTX Ventures, Paxos ve Coinbase Ventures’ın katılımıyla a16z liderliğinde 200 milyon dolar tutarında fon topladı. Girişim, 1 milyar dolardan fazla değerlemeye ulaştı. 

Ayrıca bu gelişmenin ardından kripto borsası Binance, Ukrayna’nın en büyük gıda zinciri VARUS ile ortaklık duyurdu. VARUS’un, Avrupa’da kripto ödeme kabul eden ilk market olduğu belirtiliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala