bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,924.59 1.26%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,995.14 0.65%
bnb
BNB (BNB) $ 543.86 0.08%
solana
Solana (SOL) $ 138.19 4.82%
xrp
XRP (XRP) $ 0.483742 1.40%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.441092 0.67%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147042 0.89%

Binance, Blockchain Eğitimlerine Devam Ediyor

binance blockchain egitimlerine devam ediyor

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, Blockchain endüstrisindeki gelişmeleri desteklemeye devam ediyor. Dijital varlık borsası Binance, eğitim ve diğer Blockchain girişimlerini başlatarak Gürcistan’da kripto para birimi sektörünü geliştirmeye yardımcı olacak.

Binance, Gürcistan’da Blockchain Eğitimleri Verecek

Kripto para borsası devi Binance, Gürcistan’ın Yenilik ve Teknoloji Ajansı ile bir ortaklık kurdu. Taraflar, Blockchain alanında eğitim ve topluluk girişimlerinin uygulanması ve ülkenin kripto endüstrisinin daha da geliştirilmesi için birlikte çalışmaya başlayacak.

binance blockchain egitimlerine devam ediyor 2

Kurulan bu ortaklık, ticaret platformu Binance’in kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao ile Başbakan Irakli Garibashvili ile gerçekleştirilen toplantı sonrasında geldi. Kurulan ortaklık hem Binance Academy hem de Binance Charity’nin projelerini ve BNB Chain tarafından gerçekleştirilen yerel etkinlikleri kapsıyor.

Kripto para borsası Binance’in Bölge Direktörü Vladimir Smerkis konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Amacımız, Gürcistan İnovasyon ve Teknoloji Ajansı’nın hedefleri ile aynı doğrultuda. Bununla birlikte Gürcistan’da inovasyon ve teknolojinin geliştirilebileceği etkili bir sistem oluşturabiliriz. Binance olarak uzun zamandır kripto para piyasasına ve özellikle Gürcistan’da kripto eğitimine büyük ilgi duyuyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala