bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,311.23 3.53%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,163.79 2.64%
bnb
BNB (BNB) $ 607.28 0.23%
solana
Solana (SOL) $ 148.14 6.02%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526468 3.68%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477215 5.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151362 6.02%

Binance, Avustralyalı Kullanıcılar İçin Vadeli İşlemleri Durdurdu

binance avustralyali kullanicilar icin vadeli islemleri durdurdu

Kripto borsası Binance, vadeli işlem ve opsiyon ticareti yaptığı Avustralya’da artık işlem yapmayacağını duyurdu. Şirket sadece bununla kalmayıp, kullanıcıların kripto varlıklar ile kaldıraçlı işlem yapmalarına olanak sağlayan kaldıraçlı token desteğini de kaldıracaklarını da ekledi.

Kullanıcılar için belirlenen süre 24 Eylül’den itibaren başlıyor. Avustralyalı müşteriler pozisyonlarından çıkmaları için sadece 90 günleri olacak. Binance, daha önce Norveç kronu ve Singapur doları ticaretini durdurmuştu. Singapur doları (SGD) ödeme seçeneklerini de web sitesinden kaldırmıştı.

binance avustralyali kullanicilar icin vadeli islemleri durdurdu

Binance, Vadeli İşlemlerini 101x’ten 20x’e Düşürdü

Temmuz ayı sonlarında, Binance Vadeli İşlemlerini, baskılara yanıt olarak maksimum değeri 101x’ten 20x’e düşürdü. Binance aynı zamanda uyumluluğu güçlendirmek amacıyla tüm kullanıcılar için zorunlu KYC kontrollerini uygulamak için çalışmalarını hızlandırdı.

Binance alınan kararın blockchain teknolojisi ve dijital varlıklar etrafında sürdürülebilir bir ekosistem yaratmak olduğunu söyledi. Borsa, her kullanıcıya fayda sağlamak için çalışan ve politika oluşturma konusunda yapıcı olmaya çalıştıklarını da ekledi.

Ayrıca Bloomberg’in yakın tarihli bir bilgiye göre Binance şu anda ABD’de içeriden ticaret soruşturmasıyla karşı
karşıya.

 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala