bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,616.92 0.90%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,561.17 2.42%
bnb
BNB (BNB) $ 582.56 0.35%
solana
Solana (SOL) $ 183.53 3.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619362 1.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.645901 2.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.215407 13.58%

Binance, Avrupa’da Kripto Para Vadeli İşlemleri ve Türev Ürünlerini Durduracak

binance avrupa ulkelerinde kripto para vadeli islemleri ve turev urunlerini durduracak

Binance, artık Avrupa’da kripto para vadeli işlem sözleşmeleri ve türev ticareti konusunda hizmet sunmayacağını duyurdu. Almanya, İtalya ve Hollanda’daki kullanıcıların ise kripto para vadeli işlemler ve türev ürünler için yeni hesap açmaları engellenecek.

Şu anda Binance, tam teşekküllü resmi bir finans kurumu olmak için ek düzenleyici soruşturmaları ve kontrolleri geçmek istiyor. CEO Changpeng Zhao (CZ), düzenlemeler konusunda deneyime sahip iyi bir aday bulmayı başarırsa, üst düzey pozisyonundan ayrılmaya bile hazır olduğunu söylüyor.

Şirket son zamanlarda çeşitli ülkelerin düzenleyici kurumlarından gelen uyarı ve engellemelerle karşı karşıya kaldı. İngiltere, İtalya ve Hong Kong da dahil olmak üzere bir dizi ülkede bankalar ve düzenleyiciler tarafından faaliyetleri yasaklandı ve sahibi olduğu Hindistanlı WazirX borsası da kara para aklama faaliyetlerine izin verdiği iddiasıyla soruşturma altında bulunuyor. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala