bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,470.88 0.77%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,551.64 0.66%
bnb
BNB (BNB) $ 618.82 5.33%
solana
Solana (SOL) $ 187.25 0.70%
xrp
XRP (XRP) $ 0.630143 1.17%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.65914 1.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216086 0.71%

Binance, Abu Dabi’de Kripto Saklama Hizmeti Onayı Aldı

binance abu dabide kripto saklama hizmeti onayi aldiasdf

Kripto para borsaları artan rekabet ortamında çalışmalarını hızlandırmış durumda. Son olarak çıkan haberlere göre; kripto para borsası Binance, kripto para saklama hizmetleri için Abu Dabi’deki düzenleyici ADGM’den onay aldı.

Binance, Abu Dabi’de Onay Aldı

 Binance, Abu Dabi Küresel Pazarında (ADGM) Finansal Hizmetler Düzenleme Kurumu’ndan (FSRA) Finansal Hizmetler İzni (FSP) aldı.

FSP, FSRA tarafından belirtilen FSP koşullarını karşılamaları koşuluyla, Binance’in profesyonel müşterilere saklama hizmeti vermesini sağlayacak. ADGM Başkanı Ahmed Jasim Al Zaabi, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Binance’in Web3 ekonomisi için çözümler geliştirmek üzere ADGM’deki operasyonlarını ve Ar-Ge’sini desteklemeyi dört gözle bekliyoruz.

Binance MENA ve Avrupa Bölge Başkanı Richard Teng ise şu ifadeleri kullandı:

ADGM ve FSRA ile çalışmak, sektörümüz ile kamu sektörü arasındaki iş birliğinin değerini vurgulayan ve son derece iş birliğine dayalı bir süreç oldu.

Son olarak hatırlatmak gerekirse Binance, Nisan 2022’de de kripto varlıklar için bir finans platformu olarak faaliyet göstermek üzere ADGM’den prensipte onay (IPA) almıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala