bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,778.89 0.54%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,256.20 2.46%
bnb
BNB (BNB) $ 608.01 1.00%
solana
Solana (SOL) $ 158.27 2.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.547703 0.42%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.507438 0.72%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161755 2.14%

Binance, 30 Binden Fazla Web3 Bursu Sağlayacak

binance 30 binden fazla web3 bursu saglayacak

Blockchain teknolojileri dünya genelinde yaygınlaşmaya devam ediyor. Kripto para borsası Binance’ın yardım birimi olan Binance Charity, Web3 üzerinde kariyer yapmak isteyen öğrencilere burs vereceğini açıkladı.

Binance, Web3 Seferberliği Başlattı

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, dünya genelinde Blockchain ve Web3 teknolojilerinin yaygınlaşması için bu alanlara yatırım yapmaya devam ediyor. Binance, yardım birimi olan Binance Charity üzerinden 2023 yılında Web3’te kariyer yapacak olan öğrenciler için burs programı başlattı.

binance 30 binden fazla web3 bursu saglayacak 2

Binance Charity Bursiyer Programı, teknolojiye ilgi duyan öğrencilerin gereksiz mali engelleri aşmak zorunda kalmadan, tecrübe kazanmalarını sağlayacak ücretsiz Web3 eğitim ve öğretim kursları sağlayacak. Konu hakkında Binance tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Günümüz şartlarında dijital eğitim ve beceri geliştirme programlarının pek çok kişi için ulaşılmaz olduğunun farkındayız. Yaşanan bu durum gelecekte çeşitlilik ve yetenekten yoksun bir Blockchain endüstrisine neden olabilir. Binance olarak, dünyanın önde gelen bazı üniversiteleri, kolejleri ve mesleki eğitim sağlayıcılarının öğrenim ücretlerini ve kurs ücretlerini karşılayarak bu durumu değiştirmeyi umuyoruz.

Binance’in burs programına katılan eğitim ortakları arasında Batı Avustralya Üniversitesi, Kıbrıs’taki Lefkoşa Üniversitesi, Almanya’daki Frankfurt School of Finance & Management ve Nijerya merkezli teknoloji merkezi Utiva bulunuyor. Binance ayrıca, Rusya ile savaş nedeniyle işlerini kaybetmiş olabilecek Ukraynalıların yeniden eğitim sürecine dahil olması için Ukrayna merkezli departmanlarla da ortaklık kurduğunu belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala