bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,269.22 3.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,158.49 3.06%
bnb
BNB (BNB) $ 606.96 0.17%
solana
Solana (SOL) $ 147.39 6.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526473 3.99%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.476651 6.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151336 6.43%

Binance, 1 Milyar Dolarlık Kurtarma Fonu Hedefliyor

binance 1 milyar dolarlik kurtarma fonu hedefliyorrr

Kripto para sektörü FTX krizi ile sarsılırken birçok kripto borsası kendilerini güvence altına almak için çalışmalara başladı. Çıkan haberlere göre; Binance CEO’su Changpeng Zhao Bloomberg Television ile yaptığı açıklamada Binance’in sıkıntılı kripto varlıklarını satın almak için önceden duyurulan bir kurtarma fonu için 1 milyar dolar veya daha fazlasını hedeflediğini söyledi.

Binance, 1 Milyar Dolarlık Kurtarma Fonu Artırmayı Planlıyor

Binance CEO’su Changpeng Zhao , Binance’in yakın zamanda duyurduğu “sektörü kurtarma fonu” için yaklaşık 1 milyar dolar toplamayı hedeflediğini söyledi.

binance 1 milyar dolarlik kurtarma fonu hedefliyorrrt

Binance CEO’su Changpeng Zhao, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Bu yeterli değilse daha fazlasını ayırabiliriz.

Fonu ilk olarak geçen hafta FTX’in çöküşünden kaynaklanan hafifletmeye yardımcı olmak için duyurdu. Fon, aksi takdirde güçlü olan ancak likidite kriziyle karşı karşıya olan projeleri hedefleyecek.

CZ, FTX ve CEO’su Sam Bankman-Fried’in düşüşünden sonra son birkaç aydır sektörde önemli bir figür oldu ve kilit lider konumunu pekiştirdi. Bu ayın başlarında, Twitter’da FTX ile ilgili endişelerini dile getirdi ve onu mali sıkıntılarından kurtarmak için satın alma planından vazgeçti .

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala