bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,037.77 1.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,542.69 1.09%
bnb
BNB (BNB) $ 609.59 3.10%
solana
Solana (SOL) $ 185.84 0.79%
xrp
XRP (XRP) $ 0.615117 1.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64211 1.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.213205 5.32%

Billy Markus’un Twitter’dan Yaptığı Çağrı Bitcoin’e Yaradı

billy markusun twitterdan yaptigi cagri bitcoine yaradi1

Piyasanın tekrar yükselişe geçmesini isteyen Billy Markus Twitter paylaşımıyla dikkatleri topladı. Bitcoin‘in hızlı yükselmesiyle paylaşımın önemi katlandı.

Bulunduğu aralığın üst ve alt seviyelerini defalarca test eden lider kripto, sınırları tekrar zorluyor. Billy Markus, piyasadan tekrar yükselişe geçmesini isteyerek adeta Bitcoin’e yardımcı olmaya çalıştı. Bitcoin için haftalardır “kırılmaz” görünen sınırlar bir kez daha test ediliyor.

İlk meme para birimini başlatan Markus, Tweet‘inde topluluğa yükselişe geçip geçemeyeceğini sordu. Markus şöyle seslendi: “Her şey yine sebepsiz yere yükselişe devam edebilir mi?”

Billy Markus’un Twitter Paylaşımı Sonrası Bitcoin Fırladı

Paylaşımı hemen takip eden saatlerde, Bitcoin büyük bir artışla karşılaştı. 41.500 dolara ulaştı. Yükseliş öncesi bir işaret göstermeyen kriptodaki bu hareket Markus’un paylaşımının etkili olduğunu düşündürdü. Twitter kullanıcıları paylaşıma büyük bir ilgi gösterse de daha sonra Bitcoin grafiği tekrar yönünü aşağı çevirdi.

Bu haberin yazımı esnasında coinmarketcap verilerine göre BTC, 40.455 dolar seviyesinden fiyatlarla işlem görüyor.

CoinGlass verilerine göre, son 12 saat içinde, piyasadan milyonlarca dolar değerde sipariş tasfiye edildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala