bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,608.51 2.38%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,004.32 2.24%
bnb
BNB (BNB) $ 544.09 0.14%
solana
Solana (SOL) $ 130.92 5.10%
xrp
XRP (XRP) $ 0.489667 1.04%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.445465 2.22%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144792 7.63%

Billy Markus’un Coinbase Paylaşımı Tartışma Başlattı

billy markusun coinbase paylasimi tartisma baslatti1

Dogecoin yaratıcısının, Twitter‘da kripto para borsası Coinbase‘i etiketleyerek tartışmanın fitilini ateşleyen kişi oldu. Billy Markus‘un Coinbase paylaşımı, karışık piyasa koşullarında sürekli olarak fiyat düşüşü güncellemelerinin gerekliliğini sorguluyordu.

Twitter’da Shibetoshi Nakamoto adını kullanan Markus, “Kripto para biriminin düşen değeri hakkında bana bildirim göndermek zorunda değilsin. Anlıyorum.” dedi.

Dogecoin topluluğunun desteğini de arkasına alan paylaşım kısa sürede Twitter içinde yayıldı.

Billy Markus’un Coinbase Tweet’i Dikkat Çekti

Birçok yorumcu, şirketlerin piyasada sürekli olarak güçlü kripto para birimi düşüşleri göstererek yatırımcılar üzerinde psikolojik baskı oluşturduğunu söyledi.

Kripto piyasasının geneline yayılan düşüş trendleri meme coin‘leri de vurdu. İlk meme coin’in yaratıcısı olan isim, Twitter paylaşımıyla adeta işaret fişeğini ateşlemiş oldu.

Kripto topluluğunda duyarlılığı kullanan “Korku” ve “Açgözlülük” endeksi şu anda “korku” bölgesinde kalıyor. Buna göre, pazarın çoğu büyük hamleler yapmaya ve yeni para birimleri satın almaya iştahlı değil.

Dogecoin (DOGE) bu haberin yazımı esnasında coinmarketcap verilerine göre 0,12 dolar fiyatla işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Hasan Selçuk 1991’de Ankara’da doğdu. İlköğretim ve lise sürecini tamamlayana kadar burada hayatına devam etti. Lise yıllarından itibaren bilim-teknoloji ve medyaya ilgi duydu. 2010’da Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe bölümüne başlayan Hasan Selçuk, buradaki eğitimi esnasında ilgilendiği alanlara yönelik adımlar attı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala