bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,388.25 3.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.38 2.31%
bnb
BNB (BNB) $ 601.56 1.38%
solana
Solana (SOL) $ 150.50 4.90%
xrp
XRP (XRP) $ 0.535933 2.80%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.481624 4.21%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15423 4.17%

Bill Morgan: Ripple-SEC Davası Kripto Para Piyasasını Etkileyecek

bill morgan ripple sec davasi kripto para piyasasini etkileyeceksdfdsbfg

Ripple ve SEC arasındaki dava hız kesmeden devam ederken, dava ile ilgili olarak yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Özellikle son dönemde birçok isim Ripple-SEC davası ile ilgili olarak değerlendirmelerde buluyor. Blockchain şirketi Ripple ile Menkul Kıymetler Borsası Komisyonu (SEC) arasında devam eden yasal savaşın genel kripto piyasasını etkileyeceği tahmin ediliyor. Bu doğrultuda XRP token fiyat performansı en çok izlenen unsurlar arasında yer alıyor.

Ripple-SEC Davası Kripto Para Piyasası Etkileyecek

Kripto para sektörünün belki de en merak edilen davaları arasında yer alan Ripple ve SEC arasında dava devam ediyor. Özellikle SEC ile blockchain tabanlı paylaşım platformu LBRY arasındaki dava, Ripple davasında olası sonuçları ortaya koydu. Konuyla ilgili olarak SEC, düzenleyiciye kaydolmadan LBC tokenlerini sunduğu için LBRY’ye dava açtı. Ayrıca bir ABD yargıcı, LBC tokenlerinin yalnızca doğrudan satış sırasında menkul kıymetler olarak kabul edildiğine karar verdi.

SEC’in geçen yıl kasım ayında, her LBC token satışının bir yatırım sözleşmesi olarak etiketlendiği zaman özet karar kazandığını belirtmekte fayda var. Son kararda SEC, ikincil piyasayı düzenlemeyi ve LBC token satışlarını durdurmayı umuyordu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala