bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,443.27 3.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,155.05 2.55%
bnb
BNB (BNB) $ 608.45 0.70%
solana
Solana (SOL) $ 146.58 6.40%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527931 3.43%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475488 5.21%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151235 7.52%

BigCommerce, Kripto Para Ödemelerini Kabul Edecek

bigcommerce kripto para odemelerini kabul edecek

Kripto paraların kullanım alanı genişlemeye başladı. Birçok şirket bunu fırsat olarak görüp kripto paralarla ödeme yapılmasını sağlıyor. Paralel olarak kriptoya ilgi de artmış oluyor. Son olarak büyük e-ticaret platformu BigCommerce, iki kripto ödeme hizmeti olan BitPay ve CoinPayments ile anlaşma sağladı. Şirket böylece kripto para ödemelerini kabul edeceğini açıkladı.

BigCommerce, BitPay ve CoinPayments ile Anlaştı

Şirketler için büyük bir yazılım sağlayıcısı olan BigCommerce, iki kripto ödeme hizmeti BitPay ve CoinPayments ile stratejik bir ortaklık imzaladı. Yapılan anlaşmayla birlikte BigCommerce hizmetlerini kullanan on binlerce şirketin kripto paraları ödemelerde kabul etmesi bekleniyor.

bigcommerce kripto para odemelerini kabul edecek

Şirketin, Bitpay ve CoinPayments hizmetlerini uygulaması, kullanıcıların Dogecoin, Shiba Inu, Ethereum ve Bitcoin gibi popüler kripto para birimlerini ödemelerde kabul etmesini sağlayacak. Bu anlaşma kriptonun benimsenmesi için önemli bir adım olarak görülüyor.

BigCommerce ile birçok ülkede on binlerce mağaza mal ve hizmetleri için kripto paralarla ödeme yapabilecek. Örneğin, BigCommerce müşterileri arasında Reebok, Vodafone ve American Apparel gibi şirketler bulunuyor. Yatırımcılar arasında farklı alanlara ve ilgi alanlarına sahip birçok özel platform var.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala