bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,653.05 4.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,072.61 2.75%
bnb
BNB (BNB) $ 551.37 2.69%
solana
Solana (SOL) $ 140.79 4.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502784 1.33%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457594 2.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153253 3.24%

Biden’dan Kripto Para Paylaşımı

Bidendan Daha Siki Regulasyon Vurgusu2

Kripto para sektöründe birçok önemli isim tarafından ele alınıyor. Bu kez ABD Başkanı Joe Biden’dan bir açıklama geldi. Biden resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada zengin kripto yatırımcıları için vergi boşluklarını kapatmak istediğini söyledi.

Biden’dan Kripto Paylaşımı Geldi

ABD başkanı Joe Biden, kripto paralarda vergi ödenmesi konusunda var olan boşlukların kapatılması durumunda, hükumetin 18 milyar dolarlık bir ek gelir elde edeceğini iddia etti.

ABD Başkanı Joe Biden, MAGA Temsilciler Meclisi Cumhuriyetçileri’nin zengin kripto yatırımcılarına yardımcı olan vergi boşluklarını desteklediğini ve gıda güvenliği denetimlerine karşı çıktığını söyledi. Biden’ın Twitter gönderisi, ABD Meclisindeki birleşik Cumhuriyetçi muhalefet göz önüne alındığında şimdiye kadar anlamlı bir şekilde ilerleyemeyen önerilen 2024 mali yılı bütçesini destekliyor.

Biden, bütçeyi azaltmanın evrensel bir öncelik olduğunu, ancak Cumhuriyetçilerin zengin ve büyük şirketlerin adil paylarını ödemelerini sağlamak için vergi yasalarını değiştirmek yerine yaşlılar, orta sınıf ve çalışan aileler için kritik programları kesmeyi tercih ettiklerini belirtiyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala