bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,846.11 1.07%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,052.06 0.40%
bnb
BNB (BNB) $ 554.07 0.85%
solana
Solana (SOL) $ 141.72 1.56%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502442 0.57%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470324 3.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156376 4.22%

Beyaz Saray’dan Yeni Kripto Raporu

beyaz saraydan yeni kripto raporu

Amerika Birleşik Devletleri genelinde kripto para benimsenmesi artmaya devam ederken, Beyaz Saray’dan kripto para birimleri hakkında yeni raporlar yayımlanmaya devam ediyor. Beyaz Saray Ekonomik Danışmanlar Konseyi tarafından hazırlanmış olan bir rapor, dijital varlık ekosisteminde görülen bir dizi sorunu ele alıyor.

Beyaz Saray Raporu Kriptoyu Hedef Aldı

Beyaz Saray, dijital varlık ekosisteminin pek çok yönünün tüketiciler finansal sistem ve çevre için sorunlar oluşturduğunu belirten yeni bir raporda kripto para birimlerini hedef aldı.

beyaz saraydan yeni kripto raporu 2

Yayımlanan raporda, kripto para birimlerinin yatırım aracı ve ödeme aracı rolünden ödeme altyapısındaki potansiyel kullanımına kadar kripto para endüstrisinden bir dizi iddia ve hedef belirtildi. Raporda ayrıca şu ifadeler yer aldı:

Kripto varlıkların, ödeme sistemlerini iyileştirmek, finansal katılımı artırmak ve hem sağlayıcıdan hem de alıcıdan değer elde eden aracıları atlayan fikri mülkiyet ve finansal değerin dağıtımı için mekanizmalar oluşturmak gibi farklı faydalar sağlayabileceği iddia edildi. Bununla birlikte, bu argümanlardaki başlık daha karmaşık bir tabloyu işaret ediyor. Şimdiye kadar, kripto varlıkları bu faydaların hiçbirini getirmedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala