bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,806.97 2.51%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,566.43 1.44%
bnb
BNB (BNB) $ 582.21 1.81%
solana
Solana (SOL) $ 188.19 1.61%
xrp
XRP (XRP) $ 0.628306 2.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.651696 0.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.220648 18.58%

Beyaz Saray ve Cumhuriyetçiler Geçici Anlaşmaya Vardı

beyaz saray ve cumhuriyetciler gecici anlasmaya vardi

Temsilciler Meclisi Cumhuriyetçileri kısa bir süre önce Beyaz Saray ile ülkenin borçlanma limitini yükseltmek ve Amerika Birleşik Devletleri’nin devlet borçlarında feci bir temerrüdü önlemek adına geçici bir anlaşmaya varıldığı duyuruldu.

ABD’nin Nakit Krizi Çözülüyor

Temsilciler Meclisi Başkanı Kevin McCarthy, kısa bir süre önce Kongre Binası’nda yaptığı açıklamada, “Prensipte bir anlaşmaya varmış bulunmaktayız. Hâlâ yapacak çok işimiz var ama bunun Amerikan halkına layık bir prensip anlaşması olduğuna inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

McCarthy yaptığı açıklamada Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden ile söz konusu plan hakkında iki kez görüştüklerini şu sözlerle dile getirdi:

Tasarının yazımını bitirmeyi, Beyaz Saray’la görüşmeyi ve yarın öğleden sonra Başkan’la tekrar konuşmayı bekliyorum. Kısa bir süre içerisinde tasarının metnini yayımlamayı ve Çarşamba günü de oylamayı bekliyorum.

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden söz konusu anlaşmayı, “çalışan insanlar için kritik programları korurken harcamaları azaltan ve herkes için ekonomiyi büyüten önemli bir adım.” olarak nitelendirdi. Biden açıklamasında ayrıca, Beyaz Saray’ın, görünüşte Cumhuriyetçilerin zaferi gibi görünen bir tasarıyı desteklemekte isteksiz olan Temsilciler Meclisi Demokratlarına yönelik argümanının bir ön izlemesini de sundu. Biden konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

Kısacası çok daha kötü bir senaryo bizleri bekliyor olabilirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala